In urma tragerii la sorti pentru turul I al cupei UEFA, Dinamo va juca contra lui Partizan Belgrad, care a eliminat aseara pe Otelul. Ea mai avea ca potentiali adversari pe FC Parma (Italia), Real Zaragoza (Spania), Benfica Lisabona (Portugalia) si Legia Varsovia (Polonia). Steaua va juca impotriva echipei TSKA Sofia din Bulgaria.

Ea mai avea ca potentiali adversari pe Rapid Viena (Austria), Djurgårdens (Suedia), Hapoel Bnei Sakhnin (Israel) si FC Dinamo Tbilisi (Georgia). Dinamo va juca primul meci in deplasare, iar Steaua acasa. Cele doua partide se vor disputa pe 16 si 30 septembrie.

TSKA Sofia este un adversar acceptabil, putea fi si mai rau. Ne sta in putere sa intram in grupele Cupei UEFA. Este un adversar accesibil, insa nu va fi usor si ne trebuie concentrare maxima"

Dorinel Munteanu

"Jucatorii sint afectati, insa asta este viata de fotbalist. Mai sint si meciuri in care pierzi. Trebuie sa uitam cit mai repede partida cu Zeleznik. Ne trebuie incurajari, liniste, si nu ce s-a intimplat ieri"

Dorinel Munteanu

"Nu stiu daca TSKA Sofia este un adversar acceptabil sau nu. Nu cred ca intereseaza daca e o echipa tare sau nu. Nu pot spune daca as fi vrut un alt adversar. Nu stiu daca trecem de ei, vom vedea"

Walter Zenga

"Nu sint de acord cu Gigi Becali, ca Rachita e singurul vinovat. Patronul poate spune ce vrea. El plateste si are mereu dreptate. Punctul meu de vedere ca antrenor este putin difert. Nu este stilul meu sa spun ca un jucator este mai vinovat ca altul. Cind patronul vorbeste, cine lucreaza la Steaua trebuie sa accepte ce spune el, pentru ca este singurul care poate spune ce vrea"

Walter Zenga

"Nu ma intereseaza ce se intimpla in afara echipei, eu ma gindesc doar la Craiova. Poate jucam cu alte opt-noua rezerve, sau cu tineretul. Ma mai gindesc. Am jucatori, am incredere in ei, mergem inainte. Nu stiti citi jucatori sint accidentati. Sper sa avem 11 jucatori pina duminica. Nu cred ca Radoi poate fi recuperat"

Walter Zenga

Ioan Andone: „Avem sanse egale”

Antrenorul formatiei Dinamo Bucuresti, Ioan Andone, a declarat in urma tragerii la sorti pentru turul I al Cupei UEFA, in care Dinamo va intilni pe Partizan Belgrad: „Este un avantaj. Intilnim un adversar care tocmai a jucat cu o echipa romaneasca. Am vazut ambele meciuri ale lui Partizan cu Otelul si pot spune ca in acest moment sansele de calificare sint egale.

Voi discuta si cu Sorin Cirtu despre Partizan. Este o echipa experimentata, care in sezonul trecut a jucat in grupele Ligii Campionilor, si trebuie sa avem toate datele. Speram sa luam o optiune de calificare inca de la meciul tur”