"Desi este avertizat in legatura cu ceea ce se intimpla si este criticat, Hagi nu asculta pe nimeni. Bineinteles, are incredere in cunostintele sale despre fotbal. Adevarata lui sansa este ca, desi greseste foarte mult, reuseste sa invinga", a apreciat cotidianul "Milliyet" dupa victoria chinuita a Galatei la ultima clasata, Sakaryaspor (2-1).

Editorialistul ziarului ii reproseaza "Regelui" ca "nu vrea un lider care sa indeplineasca misiunea pe care o avea el atunci cind imbraca tricoul cu numarul 10. Deocamdata se descurca pentru ca are noroc. Dar intr-o buna zi, sansa n-o sa-i mai bata la usa. Tineti cont ca Cim Bom a infruntat simbata cea mai slaba echipa din campionat si tot a avut probleme".

"Hurriyet", in schimb, recunoaste ca "Regele" "a facut schimbari bune in repriza secunda, prin introducerea lui Arif, Volkan si Sabri". Iar "Sabah" titreaza "Aplaudati-l pe Hagi!" si se intreaba: "Oare ce vor mai scrie criticii antrenorului, acum ca Galata a cistigat jucind la fel ca atunci cind a fost invinsa de Gaziantep?".

"Hagi, filmeaza-te pe banca!"

"Fanatik" s-a concentrat ieri pe tinuta "Regelui" si l-a sfatuit sa-si filmeze comportamentul pe banca. "Ai nevoie de o camera de luat vederi si de un operator, care sa te urmareasca din primul si pina in ultimul minut al partidei. In ziua urmatoare, vizioneaza inregistrarea cu familia si cere-i sotiei sa comenteze comportamentul directorului tehnic Gica Hagi.

Fa acelasi lucru si la Florya, impreuna cu jucatorii. Apoi asculta-le comentariile. Sintem siguri ca, dupa o serie de trei, patru astfel de experiente, vei invata una dintre cele mai importante lectii din cariera si iti vei schimba atitudinea pozitiv", pretinde ziarul citat.

--------------------------------------------------------------------------------

Il vor in teren!

In urma cu doua saptamini, "vicele" Ergun Gursoy i-a cerut lui Gica Hagi sa revina pe teren. "Regele" l-a refuzat atunci categoric. Dupa meciul de simbata, propunerea i-a fost reinnoita de un alt oficial al clubului, managerul Fatih Gogsen: "Ar trebui sa intri la joc". Potrivit cotidianului "Fanatik", Hagi nu s-a mai opus de data aceasta. Ba chiar a ris.

Motiv pentru respectiva publicatie sa faca speculatii: "Conducatorii vor ca Hagi sa fie antrenor-jucator pina in iarna, cind se vor stringe bani pentru a intari lotul". / Beniamin Osman

Petre sacrificat?

Ergun Gursoy, "vicele" Galatei, a declarat ca pina miine ar mai putea fi achizitionat inca un jucator, vehiculata in presa fiind reintoarcerea lui Emre de la Inter.

In acelasi timp, el a lasat de inteles ca Ovidiu Petre, neutilizat cu Sakaryaspor, ar putea fi sacrificat: "Cind am revenit in conducerea clubului am declarat ca vom renunta la toti jucatorii straini, inclusiv la portarul Mondragon. Cu Petre am cam intirziat". Potrivit cotidianului "Fanatik", romanul ar urma sa fie cedat lui Istanbulspor, Konyaspor sau chiar Nationalului. / Beniamin Osman