Istanbulul a vuit ieri dupa ce Fatih Goksen, unul dintre responsabilii sectiei de fotbal a clubului Galatasaray, a anuntat ca Gheorghe Hagi ar putea reveni pe teren, urmand sa-si pastreze functia de antrenor al "Cim-Bom-Bom". Citat de cotidianul "Milliyet", Goksen a declarat ca sefii Galatei i-au propus romanului sa

revina pe teren. "Noi am discutat cu el si a zambit cand a auzit ce i-am propus. Nu a parut sa respinga o astfel de idee. In urmatoarele doua zile va lua o decizie", a spus Goksen.

Pana la finalul turului

In ultimele doua sezoane, campionatul Turciei a fost castigat de Besiktas si de Fenerbahce. Conducerea lui Galatasaray le-a cerut jucatorilor si stafului tehnic sa faca tot ce-i posibil pentru a aduce titlul pe "Ali Sami Yen", mai ales ca in 2005 clubul isi va aniversa centenarul.

De cand a venit antrenor la Galatasaray, Hagi s-a plans ca elevii sai nu dau totul pe teren si ca nu exista un "creier" in echipa. De aceea, au fost cazuri in care unii jucatori au protestat fata de atitudinea antrenorului, insa baskanii au afirmat, in permanenta, ca Hagi are sustinerea lor.

Cotidianul "Milliyet" noteaza ca Hagi ar fi dispus sa evolueze la Galatasaray pana la finalul turului actualei editii de campionat daca ar avea garantia ca la inceputul anului viitor clubul din Istanbul va achizitiona un fotbalist strain de valoare. Hagi si-a pus ghetele-n cui in vara lui 2001, dupa ce, cu un an inainte, renuntase si la echipa nationala.

In urma cu sase luni, conducerea Galatei a anuntat ca in 2005 ii va organiza Regelui un meci de retragere.