Banca Comerciala Romana va inaugura, miercuri 1 septembrie, o noua unitate bancara cu servicii integrate “Sucursala Balta Alba”. , cea de-a 11-a unitate operativa BCR din Sectorul 3, a 45-a din Bucuresti si Judetul Ilfov si a 296-a unitate teritoriala din reteaua BCR.

Grupul BCR raspunde in acest fel numeroaselor solicitari primite din partea bucurestenilor, noua unitate bancara demonstrand inca o data ca BCR ramane fidela politicii sale de a fi cat mai aproape de clienti, de a veni in intampinarea cerintelor acestora atat prin largirea ofertei de produse cat si prin dezvoltarea retelei de unitati.

Situata pe o artera importanta a capitalei, B-dul Nicolae Grigorescu nr. 31 A, Bloc N21, la intersectia cu Str. Liviu Rebreanu, vis-a-vis de Statia de metrou Titan, noua unitate bancara are o structura functionala moderna, care imbina activitatea de ghiseu cu spatii special dedicate discutiilor cu clientela, totul organizat intr-o ambianta primitoare si transparenta.

Clientii noii sucursale vor beneficia de avantajele oferite de colaborarea cu o echipa tanara de profesionisti bancari. Dinamismul acestora, completat de experienta managementului Sucursalei Municipiului Bucuresti, creeaza cadrul perfect pentru dezvoltarea si in aceasta unitate, a unui parteneriat de afaceri durabil cu clientii bancii.

Sucursala Balta Alba ofera intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, e_BCR, MultiCash, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram, etc. Totodata, noua unitate dispune de un ghiseu de schimb valutar si de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM).

Tot aici clientii pot beneficia de oferta de servicii a BCR Asigurari si pot investi in unitati de fond la BCR Clasic si BCR Dinamic.

Noua sucursala confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe cerintele clientilor - partenerul de langa casa ta, prietenul care te cunoaste, te intelege si te poate sustine in planurile tale de viitor.

Programul de lucru cu publicul este: Luni - Vineri: 8.30 - 17.30; Sambata: 8.30 - 12.30.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, populatia poate apele numarul de telefon al INFO BCR - 0801.0801.227, (0801 0801 BCR), taxabil la tarif de convorbiri locale, indiferent de locul din tara de unde este apelat. Numarul poate fi apelat in reteaua ROMTELECOM.

Seviciul INFO BCR functioneaza de luni pana vineri intre 8:00 - 20:00 si sambata intre 8:00 - 12:30.