Fratii Micula au investit 5 milioane de euro in canalul de televiziune N24 care se va lansa pe 1 septembrie. Potrivit unui comunicat de presa, banii au fost folositi pentru amenajari, echipamente tehnice si capabilitati de transmisie live. Cea mai importanta parte a investitiei o reprezinta cele sase unitati mobile de transmisie live.

Acestea vor fi amplasate pe teritoriul tarii in asa fel incat sa poata sa ajunga, in cel mai scurt timp, in orice punct din zona careia i-a fost alocata pentru a transmite in direct de la fata locului.

N24, canal dedicat stirilor care vor fi transmise la fiecare jumatate de ora are ca obiectiv depasirea audientei Realitatea TV si clasarea pe primul loc in domeniul televiziunilor de stiri pana la sfarsitul anului 2005.

Directorul N24 este jurnalistul de televiziune Horia Enasel. Gabriel Klimowicz este directorul departamentului de publicistica de la N24. Prezentatorii postului sunt: Lavinia Stefan, Laura Nureldin, Madalina Lefter, Dana Macsim. Programele de sport vor fi prezentate de Adrian Iordache si Mario Pancu.

Productiile jurnalistice sunt realizate si prezentate de Mirela Vasadi, Radu Ioan Gafta si Gabriel Klimowicz. Evenimentul de lansare va avea loc pe gazonul din curtea Centrului National Media si va ocaziona prima transmisie in direct a noii televiziuni de stiri. N24 este al doilea post de televiziune lansat de Centrul National Media in mai putin de un an.

National TV, canalul generalist al trustului care isi va relansa la 1 octombrie grila de programe, are obiectivul de a deveni a treia televiziune particulara generalista intr-un an de zile. Si National FM, radioul lansat la inceputul lunii august isi propune sa devina cea mai intinsa retea radio pana la sfarsitul anului 2004.

Pe langa media cu acoperire nationala, Centrul National Media are si media regionale cum ar fi Televiziunea Transivania, care se va extinde in principalele orase din Transilvania si Favorit FM, un radio care transmite muzica de petrecere, deocamdata numai in Oradea.

Companiile de presa ale Centrului National Media includ cotidianul national Realitatea Romaneasca si cotidianele locale Realitatea Bihoreana, Crisana si Reggeli Ujsag.