Desi parea sa abandoneze "pista Mutu", clubul italian Fiorentina a anuntat ieri dimineata ca a redeschis discutiile cu Chelsea pentru transferul internationalului roman. "stirea este absolut corecta. Asteptam indicatii de la Londra. Antrenorul Mourinho si managerul Peter Kenyon decid in aceste ore daca mai e nevoie de roman la Londra", a declarat impresarul Andrea Pretti pentru "Sky Sports".

Italienii vor sa profite de neintelegerile dintre internationalul roman si antrenorul britanicilor, portughezul Jose Mourinho. Pentru transferul lui Mutu, Chelsea a cerut zece milioane euro, in timp ce italienii au venit cu o contraoferta de opt milioane euro si coproprietate asupra jucatorului. Conducatorii lui Chelsea au refuzat categoric prima oferta.

Fiorentina trebuia sa se decida pana aseara, la ora 0.00, cand s-a inchis perioada de transferari in Europa. Mai mult, pentru a face rost de lichiditati, Fiorentina l-a vandut ieri dupa-amiaza in Spania, la Celta Vigo, in Segunda Division, pe Zisis Vryzas, campion european cu Grecia in vara. Daca Mutu va reveni in Italia, la Fiorentina, el va face pereche in atacul "Viola" cu spaniolul Portillo.