Dupa ce l-a achizitionat pe Bogdan Stelea, Dinamo va parafa sambata un nou transfer al unui jucator care a activat in strainatate. Este vorba de Mihalcea, care a mai jucat la Dinamo si care revine dupa doi ani petrecuti in Italia, la Genoa si Helas Verona.

Mihalcea nu a mai fost agreat la Genoa sau, spun unele voci, nu i-a mai convenit contractul, desi este greu de crezut o asemenea varianta, si astfel se vede nevoit sa revina de unde a plecat.

Sansa jucatorului este ca a gasit la Dinamo un moment favorabil achizitionarii de jucatori "expirati la export", in care conducerea clubului tot investeste bani cu speranta ca va pune pe picioare o echipa aflata in deriva.

Poate da marea lovitura cu Mihalcea, desi echipei i-ar trebui vreo doi-trei aparatori, nu un atacant in plus, care sa-i incurce si mai mult treburile antrenorului Ioan Andone. Dupa cum se prezinta in aceasta imagine, Mihalcea are deja alura unei vedete, evident din punct de vedere vestimentar. Sa-l vedem pe teren...

Mihalcea era asteptat de tehnicianul dinamovist la antrenamentul de miercuri, dar jucatorul a comunicat ca mai intarzie pentru ca nu si-a rezolvat toate problemele cu vechiul sau club. El il asteapta in Italia pe procuratorul Ioan Becali, care il va asista la formalitatile de desfacere a contractului cu gruparea italiana.

Romania Libera - 7 septembrie 2004

Pentru Adrian Mihalcea ziua de ieri trebuia sa fie ultima petrecuta la Genoa. Asistat de Andrea Pretti, partenerul din Italia al firmei de impresariat "Becali& Popescu", atacantul roman s-a dus sa negocieze rezilierea contractului cu directorul general al clubului, Stefano Capozucca. Italienii mai au de platit dinamovistilor suma de 300.

000 de dolari in contul milionului de dolari pe care peninsularii s-au angajat sa-l achite acum doi ani si 7 luni in momentul in care l-au transferat pe Mihalcea. Pe de alta parte si jucatorul mai are de primit bani de la formatia din serie B, salariul sau fiind de aproximativ 200.000 de dolari. El este de acord sa renunte la o parte din bani pentru a-si rezilia contractul, scadent vara viitoare.

Dupa doua ore de discutii, partile n-au ajuns la nici un acord, dar negocierile n-au fost blocate. "O sa mai vorbim pina la sfirsitul saptaminii. Sper sa batem in cele din urma palma", a declarat Mihalcea.

Dinamo il astepta astazi pe Mihalcea la Bucuresti. Alb-rosiii i-au pregatit si un contract valabil pe 3 ani, iar de miercuri urma sa intre in programul de pregatire al echipei lui Andone.

Gazeta Sporturilor - 7 septembrie 2004