Netoiu iese din schema

“Ala, Netoiu sau cum zice ca il cheama, face misto de ziaristi. Nici nu s-a pus problema sa-i dau vreodata echipa”, a declarat ieri Dinel Staicu, aflind ca fostul finantator al Universitatii Craiova, Gigi Netoiu, si-a manifestat dorinta de a cumpara clubul alb-albastru. La partida dintre Romania si Macedonia, Netoiu anuntase ca va reveni la Universitatea Craiova, insa cei 25.

000 de spectatori prezenti simbata seara pe “Ion Oblemenco” l-au primit cu ostilitate. Staicu este hotarit sa vinda Universitatea pentru sase milioane de euro, cu o singura conditie: echipa sa nu fie mutata din Banie. “Nu am sa-i dau echipa lui Netoiu. Daca vine altul sa o cumpere, trebuie sa achite sase milioane de euro.

Viitorii investitori vor avea la dispozitie autocar, sediu, jucatori si terenuri de antrenament. O vind oricui pe banii acestia si cu conditia sa nu o mute din oras. Va anunt oficial ca singurul om caruia as dori sa-i dau echipa pe un euro este Adrian Mititelu. Asta ca sa aiba bani sa o tina.

In ceea ce-l priveste pe Gigi Netoiu, sint sigur ca nici daca i-as lasa Universitatea gratuit nu ar dori sa o preia. Eu nici nu mai am numarul lui de telefon si nici la fata nu l-am mai vazut”, a declarat Dinel Staicu. In cazul in care ar vinde Universitatea, actualul patron al echipei doreste sa pastreze trei fotbalisti, pe care sa-i vinda in strainatate la iarna.

“Plesan, Daouda si Moti cred ca vor fi vinduti afara. Nu las Craiova fara portar, asa ca Guso nu va fi dat”, a incheiat Dinel.

Mititelu se eschiveaza

Desi Dinel Staicu repeta din ce in ce mai des ca vrea sa-i cedeze formatia fostului presedinte al echipei, Adrian Mititelu refuza sa faca vreun comentariu. “Nu se pune deocamdata problema ca eu sa revin la Universitatea. Am de gind sa o fac din vara lui 2005. As prelua clubul mai devreme numai daca nu exista o alta solutie.

Ideal ar fi sa se implice si Consiliul Local”, a declarat Mititelu.

Njock s-a intors aseara

Jeremie Njock a trecut peste conflictul cu antrenorul si peste birocratia ambasadelor. El se va intoarce la Stiinta pentru a lucra cu Mircea Rednic, desi declarase exact contrariul. Atacantul, care a sustinut probe in aceasta vara la Caen, Uniao Leiria si Nacional, a ajuns aseara in tara cu o cursa de Frankfurt, fiind asteptat sa se prezinte la antrenamentele Universitatii Craiova.

Njock declarase in vara ca nu vrea sa mai revina in Banie, din cauza neintelegerilor cu antrenorul Mircea Rednic, insa ieri a purtat o discutie cu Puriul, sustinind ca nu are absolut nimic cu el, si ca va reusi sa inscrie daca va fi introdus pe teren la meciul cu CFR Cluj.

Camerunezul va fi nevoit sa plateasca si o amenda destul de consistenta, Dinel Staicu urmind sa stabileasca suma pe care i-o va taia lui Jeremie din contract.

Atac la “Sprincenat”

In numarul de ieri al cotidianului Editie Speciala de Oltenia, patronat de Adrian Mititelu, Gigi Netoiu este avertizat printr-un titlu care spune totul: “Jos labele de pe Stiinta”.

Lui Netoiu i se aduce aminte in respectivul articol ca este un “necunoscut in Ministerul de Interne, fost securist si un patron care a facut din Craiova un satelit al lui Dinamo, ce traia din punctele obtinute cu mila Cooperativei”. narcis.drejan@prosport.ro

george.paunescu@prosport.ro