Celebrii actori Sissy Spacek (Oscar pentru "Coal Miner's Daughter", plus alte cinci nominalizari la Premiile Academiei, precum si patru nominalizari la Globul de Aur) si Donald Sutherland (castigator al prestigiosului Glob de Aur pentru "Path to War" si pentru "Citizen X", nominalizat si pentru MASH) vor filma, incepand din luna octombrie, in Romania.

Lungmetrajul "An American Haunting", ce ii are in distributie pe cei doi, este coprodus de MediaPro Pictures, Midsummer Films si American Haunting Productions Inc, va fi filmat la Studiourile MediaPro de la Buftea. "An American Haunting" porneste de la un fapt real, despre care au fost publicate foarte multe carti si articole in presa din intreaga lume.

Scris si regizat de Courtney Solomon, filmul este legenda fascinanta a spiritelor care au bantuit casa familiei Bell din Tennessee, intre 1917 - 1921, pana cand chinurile si raul care le terorizasera viata aveau sa ia sfarsit. Producatorul filmului este Chris Milburn.

Donald Sutherland se afla pentru a doua oara in tara noastra, actorul fiind prezent pe platourile de filmare din Romania si acum doi ani, pentru Cold Mountain.