Macromedia a anuntat recent noi planuri de achizitionare pentru conferentierea web care, pentru doar 32 de centi pe minut, aduc oricui puterea sustinerii de conferinte web prin Macromedia Breeze Live. Prin intermediul conturilor convenabile gazduite lunar pentru care se plateste Pay-Per-Use (plata-pe-folosire), afacerile mici si medii beneficiaza intalnirile online comode si care economisesc timp.

"Instrumentele Macromedia de web design si de dezvoltare le-au permis la mii de afaceri mici sa furnizeze experiente online inovative comparabile cu cele furnizate de catre website-urile unei companii mari", a declarat general manager Macromedia, Tom Hale.

"Cu aceste noi planuri de achizitie, le oferim indivizilor si companiilor mici posibilitatea de a furniza prezentari de vanzari si de a interactiona cu clientii lor folosind o platforma de conferentiere robusta si profesionala".

Cu pretul mentionat pe utilizator prin Pay-Per-Use pentru Breeze Live, Macromedia le ofera micilor afaceri posibilitatea de a se intalni online pentru colaborari sau prezentari live.

In plus, toti consumatorii Breeze Live vor beneficia de abilitatea unica de a mentine camere de intalnire continue in conturile lor, asigurand ca vanzarile amintite si intalnirile cu clientii au toate cerintele necesare gata indeplinite de fiecare data, fara a necesita vreo setare sau Player, configurare consumatoare de timp.

Datorita ubicuitatii Macromedia Flash natura instant-on a intalnirilor Breeze reprezinta de asemenea un avantaj, care consta in faptul ca participantii la intalnire nu mai trebuie sa downloadeze nici un fel de software in plus pentru a trai experienta solutiei robuste de conferentiere.

Solutiile Breeze ofera un sistem de comunicare web bogat, care le da utilizatorilor posibilitatea de a tine intalniri online de colaborare, cursuri conduse de instructori si seminarii.

"Macromedia ofera o solutie distincta prin construirea pe baza instrumentelor business standard si a tehnologiei Flash Player pentru a oferi conferentiere instant pe web", a spus Paul Ritter, research director, Wainhouse Research. "Cumparatorii de afaceri cauta usurinta in folosire si o raza de optiuni de preturi in momentul achizitionarii solutiilor de conferentiere.

Experienta intuitiva a utilizatorului Breeze alaturi de noile planuri de pret pozitioneaza Macromedia ca un formidabil competitor pe piata."

Consuela Stegarescu, Mihai Colonelu