De cateva luni bune, vedeta TV Andreea Marin nu se sfieste sa apara in lume la bratul celebrului om de afaceri Ion Tiriac. A plecat intr-o calatorie in Cuba pe banii lui, iar mediatizata expeditie in Thailanda s-a realizat tot prin intermediul firmelor magnatului. De aici, si speculatiile ca pana la casatorie n-ar fi decat un pas. Cine stie...

Conform revistei "X-magazin" din aceasta saptamana, zana "Surprizelor" ar cam vrea sa puna mana pe Ion Tiriac. Si pentru acest lucru ar fi in stare de orice sacrificiu. Numai ploile sa-i iasa!

Lupta pe doua planuri

Sub titlul "Andreea Marin si Ion Tiriac, o iubire cu Surprize", colegii nostri citeaza o prietena a vedetei TV, care declara, bineinteles sub protectia anonimatului, ca moderatoarea duce o lupta pe doua planuri." Vrea sa ramana in prima linie a vedetelor de televiziune si doreste cu orice pret sa-l castige pe batranul Tiriac", se mentioneaza in material.

Disputa cu o profesoara

Din pacate, desi Andreea a fost la un pas de a-si realiza visul, acela de a deveni doamna Tiriac, exista si probleme care-i dau de furca frumoasei femei.

Astfel, in ciuda faptului ca a primit un inel de 100.000 de euro, cadou de la omul de afaceri, ea are o adversara serioasa la inima magnatului, o profesoara de sport de la Liceul "Dimitrie Cantemir" din Capitala, Nadia Coroi.

"Profesoara il insotea pe Tiriac la turneele de tenis sau cursele de Formula 1. Aceasta are poze cu Tiriac din vacante si tot felul de calatorii. Nu e maritata. Are un apartament in Bucuresti si conduce un Peugeot 307", scrie "X-magazin".

Unde mai pui, am spune noi, ca, in aceasta vara, omul nostru a fost surprins de paparazzi, la mare, alaturi de domnisoara profesoara, in timp ce Andreea se afla prin calatorii. Asa ca nu-i va fi usor vedetei TV sa castige batalia cu cealalta reprezentanta a Evei. Dar nu imposibil...

"«Andreea are ambitia de a deveni doamna Tiriac. Nu este foarte interesata de averea marelui om de afaceri», scrie «X-magazin»."

Contract prenuptial acceptat

Si, totusi, Andreea Marin nu se da batuta. Ea il vrea pe Tiriac si pace, daca ar fi sa dam crezare barfelor. "Cred ca sunt sanse ca relatia dintre cei doi sa se oficializeze. Mai ales ca, am inteles, exista posibilitatea juridica de a se incheia un contract prenuptial, acceptat de legislatia noastra.

Andreea are ambitia de a deveni doamna Tiriac. Nu este foarte interesata de averea marelui om de afaceri. Va accepta contractul prenuptial cu toate clauzele sale daca se va pune problema in acest fel", a povestit aceeasi sursa colegilor de la revista mondena.

Daca starul de la TVR se va casatori cu Tiriac, numai timpul va decide sau imprejurarile. Pana una, alta, nici Andreea Marin nu e de ici, de colo. Sunt multi care viseaza la ea, este frumoasa, desteapta, are o cariera de invidiat... In atare conditii, si Tiriac trebuie sa lupte pentru Andreea!