Italia nu exceleaza prin multe femei frumoase, dar atunci cand isi prezinta manechinele, barbatilor din lumea intreaga li se taie rasuflarea.

Un exemplu concludent este, fara doar si poate, frumoasa Monica Bellucci, fostul fotomodel devenind, astazi, o actrita curtata de majoritatea starurilor americane de la Hollywood. Actrita, in varsta de 35 de ani, casatorita cu actorul francez Vincent Cassel, a adus pe lume, duminica, la Londra, o fetita care va fi botezata Deva.

"Toata lumea se simte bine", a declarat agentul actritei, fara a da alte detalii. Belucci si Cassel, care s-au intalnit in 1996, pe platoul de turnare al filmului "L’appartement", au jucat de atunci in opt filme impreuna. In ultimii ani, ea a alternat filmele franceze cu cele italiene, fara a refuza insa oferte venite din alte tari.

In 2002, ea a jucat rolul Cleopatrei in "Astérix et Obélix: Mission Cléopatre", iar in 2003 a avut un rol in "The Matrix Reloaded", in regia fratilor Wachowski. Acum insa, cel mai important rol vine in viata particulara, acela de mamica. Vom vedea cat timp va rezista frumoasa femeie departe de lumea cinematografiei.