Fotbalistul Adrian Mutu este cel mai surprinzator personaj din ultimii ani. Isi schimba iubitele precum sosetele, are iaht, limuzine de lux, se imbraca numai de la firme celebre, si-a luat case prin Londra sau Ibiza si, mai nou, le ofera o alta surpriza fanilor sai.

Este vorba de un lant de magazine de haine de superclasa pe care le va deschide in orase importante din Europa, ca Paris, Londra, Cannes, Saint-Tropez. Si, bineinteles, Bucuresti...

Dupa o perioada mai tulbure in cariera sa, controversatul Adi Mutu a inceput sa se gandeasca si la viitor. Constient ca viata de fotbalist este scurta, "Briliantul" s-a decis sa-si investeasca o parte din bani in afaceri care ii pot aduce un profit mare cat de curand. Bunaoara, putine lume stie ca vedeta gazonului are un business in moda, o mai veche dorinta a lui.

Mai concret, jucatorul are intentia de a deschide un lant de magazine in orasele importante din Europa, dupa ce a dat lovitura la Paris cu un boutique.

Neghina si Kali, imaginea «Ten Lifes» in lume

Astfel, la inceputul lunii septembrie, Mutu a inaugurat, cu ocazia saptamanii modei de la Paris, alaturi de partenerii sai in aceasta afacere, un magazin de haine, pe care l-a "botezat", aidoma iahtului sau, "Ten Lifes".

Si pentru ca firma sa aiba mai mult succes, se pare ca Timea Kali si Claudia Neghina, doua dintre cele mai frumoase manechine autohtone, vor fi imaginea "Ten Lifes" in lume. Sa vada mapamondul ca si romanii au cu ce se lauda!

Vine la lansarea de la Bucuresti

Acest magazin nu este, insa, decat inceputul! Vazand ca la Paris, hainele create de designerul Rossi Barbarossa s-au vandut ca "painea calda", Adrian are in plan, ca in cateva luni, sa isi deschida reprezentante "Ten Lifes" in cele mai indepartate colturi ale lumii, dar si la Bucuresti, in complexul Mall.

Astfel, colectia "Ten Lifes" va ajunge in scurt timp la Monaco, Saint Tropez, Cannes, Milano, Londra si, cum spuneam, in Capitala noastra. Sa speram ca se va bucura de succes la public.

Adi are o noua iubita

Ca un ultim amanunt, se pare ca si in plan sentimental Mutu sta actualmente foarte bine.

Avalansa de femei care s-au laudat ca l-au refuzat pe Adrian l-a lasat rece pe atacantul roman si, din ultimele noastre informatii, am aflat ca fotbalistul este iarasi indragostit.

Deocamdata, numele noii sale jumatati ramane secret pentru ziaristi. Si, poate ca este mai bine asa. Tot ce mai putem spune este ca, desi se intelege foarte bine cu Alexandra, fosta sa sotie, o alta femeie i-a luat acum locul in inima sa. Ramane de vazut pentru cat timp...