In urma unor negocieri de aproximativ o ora, Dinel Staicu, care a redevenit patronul Universitatii dupa ce Mititelu a renuntat la preluarea clubului, l-a convins pe Pavel Badea sa preia din nou functia de presedinte, conditia pusa de acesta din urma fiind ca Mircea Rednic sa revina pe banca tehnica a formatiei din Craiova. Staicu a acceptat, iar Rednic va conduce antrenamentul de la ora 18.00.

Pavel Badea a mai indeplinit functia de presedinte la Universitatea Craiova in acest sezon, demisionand dupa etapa a IV-a a Diviziei A, in urma unor neintelegeri cu suporterii olteni si cu antrenorul Mircea Rednic.

Adrian Mititelu a renuntat, ieri, sa preia gruparea craioveana la doar doua zile dupa ce a devenit patronul clubului. La sfirsitul saptaminii trecute, Mititelu ii reziliase contractul lui Rednic si il numise antrenor principal pe Stefan Iovan pina in iarna, cind urma sa fie instalat Victor Piturca.

Unele surse din apropierea fostului sef al galeriei sustina ca Mititelu nu a avut banii necesari pentru a achita datoriile fata de jucatori.