Guvernul a ramas neschimbat, iar remanierea din 14 iulie aproape ca n-a avut loc, daca ne luam dupa informatiile din pagina de Internet a executivului. Dan Nica este, potrivit site-ului guvernului, in continuare ministrul comunicatiilor, desi a fost inlocuit de Adriana Ticau.

Sergiu Sechelariu a ramas si el, potrivit aceleiasi pagini de Internet, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, chiar daca si-a dat de mult demisia. Cu toate ca e bine mersi presedinte al CEC, Enache Jiru apare secretar de stat la Ministerul Finantelor.

Nici Vasile Cepoi, conform amintitelor informatii, nu a fost demis din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii, desi acest lucru s-a intimplat de ceva vreme. Presedintele Consiliului Concurentei a ramas, pentru guvern, tot secretar de stat la Ministerul Economiei.

Deficienta in actualizarea acestor date are loc in conditiile in care, la guvern, de comunicare se ocupa trei persoane: un secretar de stat si doi consilieri guvernamentali. Spor la treaba!