Siemens Mobile a anuntat lansarea unui nou mobil clemshell, SF65, echipat cu camera megapixel. O cantitate marita de memorie interna (18 MB) este disponibila pentru stocarea de fotografii realizate cu camera de 1,3 MP.

Siemens SF65 are integrat un LED flash, dar, din nefericire, nu are suport pentru capturile video. Alte caracteristici ale terminalului includ display-ul TFT, 64 de melodii polifonice, Java MIDP 2.0 si un timp de standby de pana la 400 de ore. Ecranul poate reda 65.000 de culori, imaginile avand o claritate "bogata si vibranta".

LED-ul flash si zoom-ul digital 4x permit utilizatorului sa capteze detalii speciale chiar si noaptea. Camera foto de 1,3 megapixeli combina calitatea unei camere digitale cu "spontaneitatea si amuzamentul" oferite de un telefon mobil. Datorita greutatii de doar 97 de grame, Siemens SF65 se anunta a fi un terminal usor si practic.

In ciuda caracteristicilor high-tech, SF65 este usor de folosit, avand un display generos si un design luxos. SF65 va fi disponibil pe pietele din Europa si Asia incepand cu luna decembrie a acestui an. Mobilul va avea culoarea "alb polar", iar pretul va fi diferit de la o zona la alta.