S-au modificat

Normele de aplicare a scutirii de TVA pentru construirea, consolidarea, extinderea, restaurarea si reabilitarea lacasurilor de cult religios sau a altor cladiri utilizate in acest scop ***

de     HotNews.ro
Luni, 20 septembrie 2004, 0:00Ordin nr. 1326 din 6 septembrie 2004 privind modificarea si completarea Normelor de aplicare a scutirii de taxa pe valoarea adaugata pentru construirea, consolidarea, extinderea, restaurarea si reabilitarea lacasurilor de cult religios sau a altor cladiri utilizate in acest scop, prevazute la art. 143 alin. (1) lit. m) din Legea nr.

571/2003 privind Codul fiscal, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 230/2004

Documentele pentru justificarea restituirii taxei pe valoarea adaugata, in cultelor religioase recunoscute, asociatiilor si fundatiilor religioase, institutiilor publice si altor institutii care detin lacasuri de cult religios sau alte cladiri utilizate in acest scop sunt:

- avizul eliberat de Comisia de Avizare a Lacasurilor de Cult din subordinea Ministerului Culturii si Cultelor sau avizul Consiliului tehnico-economic al Ministerului Culturii si Cultelor, in cazul in care beneficiar este Oficiul National al Monumentelor Istorice;
- copie de pe documentul care atesta recunoasterea legala a cultului religios, dupa caz;
- copie de pe documentul de inregistrare fiscala a beneficiarului;
- copie de pe documentul de inregistrare a furnizorului/prestatorului, din care sa rezulte ca acesta este platitor de taxa pe valoarea adaugata; etc.
Cererile de restituire se solutioneaza in termen de 45 de zile de la data depunerii cererii.


56 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version