Olimpia Panciu si Mircea Romcescu revin in atentia publicului din Romania dupa 20 de ani. Cei doi artisti, care s-au stabilit in 1985 in Danemarca, au lansat, ieri, un CD. Cantaretii, parteneri si pe scena, si in viata, au participat ieri, la Casa Radio din Bucuresti, la lansarea albumului lor "Numai impreuna" (Together forever), editat de Societatea Romana de Radiodifuziune.

Piesa care da titlul materialului este una dintre cele mai cunoscute in Danemarca, ajungand chiar pe locul 7 anul trecut in topurile din tara "Micii sirene".

Albumul cuprinde 18 piese, in romana si engleza, compuse pe parcursul a zece ani. "Vreau sa aducem, prin acest album, o muzica sincera. Daca o sa si placa publicului si daca o sa ajungem in topuri, o sa fie si mai bine. Abia astept sa ma intorc in Romania. Danemarca a fost ca un fel de parinte adoptiv pentru noi, dar nicaieri nu-i mai bine ca acasa.

Din pacate, abia peste vreun an si noua luni cred ca se vor finaliza toate documentele si vom putea reveni definitiv in Romania", ne-a declarat, emotionat, Mircea Romcescu.