Situatia presei din Romania nu este chiar cel mai simplu subiect de abordat intr-un talk-show. Radu Moraru s-a incumetat insa in atingerea acestui obiectiv, iar invitatii sai, nume grele din publicistica si fotbalul de pe la noi, au dezvaluit secrete pe care doar un mare profesionist de televiziune le poate scoate la iveala.

E meritul realizatorului, e curajul invitatilor sau poate e un fragment de viata care ne priveste si pe noi, cei de la ProSport.

Giovani ne-a amenintat

Dupa ce a terminat cu dezvaluirile referitoare la intentiile conducatorilor “celei mai bune echipe” de pe locul doi, Giovani Becali a tinut sa-si expuna parerea si referitor la ProSport.

Deranjat probabil de modul direct in care Ion Cupen si Andrei Balan, doi dintre ziaristii exponentiali ai ProSport, au inteles sa scrie despre “ispravile” impresarului, Giovani Becali s-a lansat intr-un atac virulent la adresa celor doi ziaristi. De remarcat ca, in urma cu mai mult timp, acelasi Giovani a mai amenintat jurnalistii.

“Va fac de la briu in jos!”, a spus atunci Becali.

Stenograma Emisiunii “NaSul”

Giovani Becali

Cind s-a inventat pagina aia in Gazeta, cind se spunea ca am spart banci si am facut atitea prostii, familia mea, in special fetele erau cazute psihic. Am vrut

sa-i dau in judecata, sa le cer doua milioane de dolari, dar, dupa cinci zile, in birou la mine, la Rapid, m-am pomenit cu Ioanitoaia si cu Tolontan, cu care am stat patru ore la discutii. M-au implorat sa-i iert, ca deja mai au doua procese cu Sechelariu si cu Pinalti (n.r. - Gheorghe Stefan), cica jucasera niste jocuri astia. Se stiau cu musca pe caciula astia.

Dumitru Dragomir

Ce... Si eu ii dau in judecata si tot doua milioane le cer pentru trucajul pe care l-au facut cu poza aia dupa prima pagina.

....................................................................................

Dumitru Dragomir

Pe Tolontan asta eu l-am angajat la Sportul Romanesc. Inainte sa vina la mine inghitea sticle.

Radu Moraru

Cum domnu’ Dragomir? Cum asa?

Dumitru Dragomir

Haide domne’, c-am spus-o si eu la figurat. Vreau sa va spun ceva, domnu’ Moraru. Au tot fugit de la mine la Sirbu, de la Sirbu la Ringier, de la Ringier la grupul ala al Antenei, iar acum o saptamina mi-au spus ca vor sa vina din nou la mine.

Radu Moraru

Chiar asa?

Dumitru Dragomir

Lasati ca nu vreau sa spun mai multe.

....................................................................................

Giovani Becali

In proportie de 80 la suta presa e corecta, dar sint unii care au ce au cu mine. E un jurnalist, Balan parca il cheama, pe care nu-l cunosc personal. Daca il prind pe la Madrid, intr-un restaurant, ii dau un cap in gura. Daca il gasesc, si eu il recunosc, fereasca Dumnezeu, in toaleta, ori iese el, ori nici unul, ori eu. Ca la cowboy. Ori facem sex, ori ne omorim. (......) Domnul Cupan ala (n.r.

- Ion Cupen) a scris de mine ca, pe vremea cind eram in Germania, am spart banci si de acolo am facut bani. De miine incolo o sa incep sa scriu si eu ca m-am intilnit cu unul in tren si mi-a zis de domnul Cupan asta ca-i homosexual. Oare credeti ca-i convine?