HP introduce, pe langa seria de camere foto digitale R lansata in primavara, camerele digitale tip M, destinate utilizatorilor amatori care doresc sa treaca de la analogic la digital si achizitioneaza primul lor aparat digital.

Aparatele se adreseaza, de asemenea, utilizatorilor pasionati de fotografie care doresc un aparat mic si usor de folosit si nu in ultimul rand fotografilor experimentati care doresc calitate.

Camera digitala HP Phtosmart M307, beneficiaza de o rezolutie de 3,2 Mega Pixeli, suficienta pentru realizarea unor fotografii de calitate, care pot fi arhivate si imprimate pe orice dimensiune de la 10x15 pana la un A4 complet. Design-ul si forma camerei se inscriu in liniile trasate de seria R, in timp ce dimensiunea ecranului LCD color, de 4.

6 cm si rezolutia ridicata a acestuia (130 K pixeli) permit vizualizarea fotografiilor efectuate la o calitate ridicata. Aparatul dispune de zoom optic 3x, completat cu unul digital 5x, la care se aduga 7 moduri de fotografiere standard. Compania Hewlett-Packard este prezenta pe piata romaneasca in mod neintrerupt din 1975.