Recent, Christina Aguilera, cantareata a carei imagine te indeamna sa te gandesti la orice altceva in afara de lucruri sfinte, a primit propunerea de a modera o emisiune televizata avand ca tema abstinenta.

Ea va incerca pe parcursul show-ului tv sa convinga tinerii ca cea mai buna alegere pe care o pot face este pastrarea inocentei pana in noaptea nuntii.

Nu se stie cum va proceda, avand in vedere ca a vorbi din experienta este un lucru care nu i-ar folosi pentru a convinge audienta. Fanii Christinei stiu ca vedeta face eforturi considerabile de cateva luni incoace de a-si redobandi imaginea de fata cuminte, fata pe care putini si-o mai amintesc.

Ea a renuntat la cateva din mesele pe care le purta, revenind si la o culoare a parului mai putin stridenta, un blond platinat, dupa modelul celei pe care a declarat ca o divinizeaza, Marilyn Monroe.

Ea a adoptat si o tinuta care ascunde mai multi centimetri de piele decat ne obisnuise si chiar a renuntat la cativa dintre cerceii care ii strapungeau corpul. Nu si la cel care ii impodobeste unul dintre sani.