Tornado Sistems - lider pe piata distributiei IT&C - prezinta telefoanele GSM BenQ S660C si S670C – produse incluse incepand cu luna septembrie in oferta de distributie a companiei

Recent aparute pe piata internationala, cele doua telefoane tri-band cu clapeta au un design sport, cu suprafete lucioase si ecrane externe OLED. Ecranul interior are o luminozitate deosebita si o rata impresionanta a contrastului, ambele caracteristici putand fi ajustate dupa bunul plac al utilizatorului.

Clapeta are un sistem durabil de deschidere-inchidere, mentinandu-se in perfecta stare de functionare oricat de mult ar putea vorbi utilizatorul intr-o zi.

Produsele sunt disponibile in intreaga tara prin intermediul partenerilor Tornado Sistems, cat si prin reteaua TWISTER, preturile fiind 195 USD pentru modelul S660C si 249 USD pentru modelul S670C.

Ecranul principal are 65000 de culori si o rezolutie de 128x128 pixel. Avand la dispozitie 5 optiuni de afisare a meniurilor, utilizatorul isi poate selecta tema preferata. Sistemul de blocare a ecranului ofera posibilitatea de securizare facila a informatiilor confidentiale.

Ecranul extern OLED (Organic Light Emitting Diode) de pe clapeta poate fi citit din unghiuri largi, informatiile privind ora, starea bateriei, calitatea conexiunii GSM, programarea alarmei sau informatiile legate de apelurile nepreluate fiind insotite de un screen saver animat.

Telefoanele sunt insotite de hands-free si cablu de date, sincronizarea cu PC-ul realizandu-se prin intermediul aplicatiei BenQ Handset Manager. Modul facil de utilizare a acestui program ii va incanta pe utilizatorii business, pentru care munca de actualizare a informatiilor din agenda ar putea fi de-a dreptul obositoare.

Telefoanele BenQ ofera o serie de jocuri si de aplicatii JAVA, una dintre acestea fiind Financial Master, un asistent competent pentru urmarirea actiunilor, a conturilor si a altor informatii financiare utile. Telefonul suna polifonic si poate insita cu 5 alarme diferite, fiecare fiind configurabila in functie de zi si timpul de reamintire.

Modelul BenQ S670C include o camera foto cu rezolutie VGA si patru moduri diferite de iluminare: normala, in incaperi, in aer liber si pe timp de noapte. Dupa realizarea fotografiilor, utilizatorii pot folosi aplicatia 3D Face Morph, cu ajutorul careia - direct de pe telefon - se pot modifica expresiile fetelor prin utilizarea a 12 efecte morfice cu 5 seturi de focalizare.