O revista americana sustine ca nunta lipsita de fast a lui Britney Spears cu dansatorul Kevin Federline, de la sfirsitul saptaminii trecute, ar fi fost doar o farsa destinata sa distraga atentia presei de la cea adevarata, care ar urma sa aiba loc in cursul acestui an, transmite BBC online.

US Weekly sustine ca cei doi au organizat o ceremonie simbolica, fara valoare legala si ca ei nu se afla inca in posesia unui certificat de casatorie.

Revista afirma ca dispune de document juridic de patru pagini in care Spears si Federline isi afirma intentia de a organiza o falsa nunta pe 18 septembrie 2004, pentru a induce presa in eroare si a-si continua nestingheriti pregatirile pentru adevarata nunta.

Agentul de presa al cintaretei a calificat aceste informatii drept ridicole si a spus ca cei doi s-au casatorit la Los Angeles, in dimineata zilei de 18 septembrie. Cu toate acestea, cintareata a recunoscut ca nu a depus inca actele pentru a i se elibera un certificat de casatorie.

Spears a declarat revistei People, care a avut in exclusivitate fotografii si interviuri de la casatoria vedetei, ca ea si Federline sint casatoriti "in adevaratul sens al cuvintului, adica din punct de vedere spiritual".

Initial, Spears si-a anuntat planurile de a se casatori in cursul lunii octombrie, intr-o luxoasa statiune californiana. Planurile anuntate contrasteaza puternic cu ceremonia din 18 septembrie, desfasurata la casa unui prieten, cu invitati imbracati in blugi si meniu fast-food.

Valabila sau nu, aceasta a fost cea de a doua nunta a lui Britney Spears intr-un singur an, dupa ce la inceputul anului s-a casatorit cu un prieten din copilarie la Las Vegas. Descrisa ulterior drept o gluma, casatoria a fost anulata dupa 55 de ore.