Daniel Buzdugan a ales sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la Sinaia intr-o maniera speciala: si-a lansat un CD cu farse si si-a surprins prietenii.

Pentru prima oara, saisprezece din celebrele farse ale lui Daniel Buzdugan de la Radio 21 au fost editate pe un CD distribuit de casa de discuri Roton. Lansarea oficiala a avut loc la Sinaia, chiar de ziua de nastere a DJ-ului.

Daniel si-a asteptat timp de o jumatate de ora prietenii si jurnalistii in curtea interioara a castelului Peles, imbracat intr-o armura de soldat din secolul al XV-lea si tinand in mana… un buzdugan de otel. Dupa ce s-a fotografiat in ineditul costum, DJ-ul a vizitat castelul si s-a indreptat alaturi de prieteni cu autocarul spre centrul orasului Sinaia.

La un moment dat, pe mijlocul soselei s-a proptit un individ ce nu avea de gand sa se dea la o parte din calea imensului autocar. Barbatul aparent turmentat era nimeni altul decat Tudor Chirila, solistul trupei Vama Veche, care s-a urcat in masina si a deviat traseul calatorilor catre un hotel din centrul orasului. Acolo avea sa ii faca o surpriza sarbatoritului.

Dupa conferinta de presa prilejuita de deschiderea festivalului „Sinaia forever“, Chirila l-a adus pe „regele Elvis“ sa-i cante lui Buzdugan. Este vorba de un cetatean de origine rroma pe care trupa Nightlosers l-a descoperit la un festival de la Petrila.

Acesta, imbracat à la regele rock&roll si incaltat in ciocate de dama albastre (o replica a celebrilor pantofi albastri de velur) i-a cantat in limba tiganeasca „Love me tender“, „Blue suede shoes“ sau „Viva Sinaia“.

Impresionat de reprezentatie, Catalin Maruta, prezent si el la eveniment, a promis ca il va invita pe „regele rock&rrom“ la el in emisiune.

Dupa ce a primit in dar un buzdugan de lemn, Daniel a sarbatorit la Taverna Sarbului alaturi de Ilie si Amalia Nastase.