DINAMO - FC BRASOV 3-1

Dinamo a reusit aseara a doua victorie la rind. Amaraciunea suporterilor s-a stins. Dinamo a ratat mult, dar ocaziile au fost rezultatul jocului mult prea fricos al brasovenilor, care au facut marcaj om la om chiar si cu inchizatorii Pirvu si Dani, umbrele lui Tames si Grigorie. Finalul a gasit-o pe Dinamo in atac, iar suporterii au uitat de betii, de accidente si de infringeri.

Autor al unor ratari imense in partida de aseara, Stefan Grigorie a marcat al doilea gol al lui Dinamo in poarta Brasovului: "A fost prima mea reusita din acest campionat. Mi-e pofta sa mai inscriu!"

SPORTUL - STEAUA 1-2

Dan Petrescu spune ca Tudor trebuia sa acorde Sportului un penalty si sa dea aut de poarta in loc de corner la faza din care a iesit golul 2 al Stelei. "Au contat mult greselile centralului. Nu stiu daca decisiv, dar au influentat. Timp de aproape 90 de minute, Tudor nu a facut nici o greseala pentru noi, doar pentru ei.

De la 2-1 pentru Steaua a dat si in favoarea Sportului", a declarat antrenorul Sportului.

Neaga a facut entorsa

Atacantul Stelei va efectua si miine un RMN, in urma caruia se va sti daca va juca la Sofia. "M-am ales cu o entorsa la genunchiul drept. Au cam pus contre cu talpa studentii. Nici nu pot sa indrept piciorul. Am inceput tratamentul, dar depinde cum ma voi simti miine, cind am sa incerc sa ma antrenez".

La examenul RMN facut dupa joc, s-a constatat ca ligamentele au fost afectate. Nu s-au rupt, insa riscul unei accidentari mai grave este destul de ridicat.

FC ARGES - FC NATIONAL 0-1

Nationalul a urcat la "+9" dupa victoria obtinuta ieri la Pitesti, pastrind distanta respectabila fata de urmaritoarele Rapid si Steaua. 350 de victorii a strins FC National in Divizia A, o data cu succesul de ieri in fata pitestenilor. In cele 859 de partide disputate in prima liga, "bancarii" mai au 170 de remize si 339 de infringeri, golaveraj 1259-1208.

Pe linga golul marcat de Savu (echipament inchis), Nationalul a mai avut citeva ocazii mari prin nigerianul Abiodun. "S-a jucat cu sanatatea noastra! Te apuci sa dai recital cind ai 3-0 sau 4-0, nu la 1-0!"

FARUL - CFR CLUJ 0-1

Echipa feroviara a demonstrat si la Constanta ca este revelatia turului. Ecranul instalat de Telesport in Parcul Central din Cluj-Napoca pentru vizionarea meciului dintre Farul si CFR Cluj a adunat aproximativ 1.500 de sustinatori ai feroviarilor clujeni.

Atacurile Farului din primul sfert de ora au adus aplauze pentru interventiile lui Stef si apostrofari atacantului clujean al marinarilor, Liviu Mihai.

U CRAIOVA - FCM BACAU 1-1

Puriul si-a infierat jucatorii si a criticat conducerea la finalul meciului cu FCM Bacau. "Eu? N-am nici o vina", a spus antrenorul. A luat apoi in vizor fiecare fotbalist: "Toata lumea intreaba de ce nu-l bag pe Lutu. L-am bagat si azi si in 20 de minute a atins de 3 ori mingea si dribla doar de-a latul terenului.

Apoi Bundea, nu stiu ce e cu el, asteptam mai mult din partea lui, dar el s-a suparat ca l-am schimbat". Mircea Rednic mai are contract cu U Craiova pina in vara lui 2005 si cistiga 90.000 de dolari pe an.

OTELUL - POLI IASI 1-0

Derby-ul Moldovei a fost o contrareclama la jocul de fotbal. Singurul gol al partidei a fost marcat de Craciun in minutul 65, dupa o faza care nu se anunta periculoasa la poarta oaspetilor. Galateanul a reluat lejer in plasa o centrare venita de la Calin.

De fapt, singurele ocazii ale unei partide cenusii au aparut abia in partea a doua a jocului, dupa inscrierea golului. Chiar daca i-a adus trei puncte in partida de ieri dupa reusita din minutul 65, Craciun n-a scapat de injuraturile lui Cirtu.

Clasament

1. National 21

2. Rapid 17

3. Steaua 16

4. CFR Cluj 14

5. Gloria 13

6. Bacau 12

7. Farul 11

8. Apulum 10

9. Dinamo 9

10. Otelul 9

11. Sportul 8

12. FC Arges 8

13. Poli AEK 8

14. Craiova 7

15. Brasov 4

16. Poli Iasi 2