Pentru Nicoleta Luciu, propulsarea in lumea show-bizz-ului autohton a venit destul de brusc, o data cu castigarea titlului de "Miss Romania", dar si cu aparitiile incitante din revista pentru adulti "Playboy". A urmat lansarea in domeniul muzical si cel al televiziunii, unde apetisanta femeie reuseste sa atraga atentia mai ales prin frumusetea ei nativa.

La 1,75 m si 53 de kilograme, cu sani voluptuosi si picioare zvelte, domnisoara Luciu reprezinta idealul oricarui barbat care viseaza la o reprezentanta a Evei aproape perfecte.

Cu exceptia evolutiilor sale de pe scena, in concertele pe care le are cu formatia sa, "Laguna", si a aparitiilor de la "Pro Tv", unde este coprezentatoarea lui Teo, Nicoleta Luciu este solicitata in tot soiul de reclame si actiuni, pe care le onoreaza, oricat de obosita ar fi. De pilda, in afara preocuparilor stiute deja de toata lumea, Nicoleta Luciu a reusit sa dea lovitura si ca manechin.

Ea a pus mana pe un contract cu o celebra firma de lenjerie intima din Paris, pentru care a incasat un cec de 10.000 de euro.

Misive aduse de Kitty Cepraga

Dupa cum se stie, tanara femeie a incercat sa isi faca intrarea in lumea modei internationale inca de acum un an, cand Nicoleta a vrut sa se lanseze in Italia. Pentru a razbi in "Cizma", romanca a slabit foarte mult, lucru ce a fost in dezavantajul ei, "macaronarii" considerand-o neinteresanta. Situatia s-a schimbat, insa, in aceasta vara, cand italienii au vazut-o pe Nicoleta pe internet.

Formele ei apetisante i-au dat gata pe barbati, care doresc sa o vada macar intr-un pictorial in revistele din tara lor. Si, probabil, nu vor astepta mult, pentru ca fata noastra este decisa sa-si mai incerce inca o data norocul in Italia.

Remarcata pe internet

Intoarsa de curand din "Peninsula", Kitty Cepraga, cea mai buna prietena a vedetei "Playboy", i-a povestit Nicoletei despre succesele sale si experienta de viata pe care a capatat-o de cand locuieste in Italia. Dupa cum se stie, Kitty este acolo imaginea unei firme de tiruri, care i-a rotunjit frumusel contul, insa va mai avea multe de facut pentru a ajunge unde si-a propus.

O cariera peste hotare nu se cladeste intr-o vara! In Italia, frumoasa actrita se simte ca acasa si si-a facut o multime de prieteni. Intr-una din zile, romanca noastra a avut parte de o surpriza extrem de placuta. In timp ce se afla la birou, la firma a carei imagine este, avocatii de acolo au intrebat-o despre...

superba vedeta "Playboy", Nicoleta Luciu, in speranta ca o vor putea cunoaste in carne si oase. Acestia au vazut-o pe Nicoleta pe internet, pe site-ul celebrei publicatii, si au sperat ca domnisoara Cepraga ii va ajuta sa isi implineasca visul.