Antena 1 si PRO TV se vor lupta in luna octombrie in blockbuster-uri cu vedete hollywoodiene “specializate” in obtinerea de audiente-record si incasari uriase in box-office-uri.

Postul din Baneasa va ataca in aceasta toamna cu productia lui Luc Besson “Ioana d’Arc” (cu Milla Jovovich, John Malkovich, Faye Dunaway si Dustin Hoffman), cu filmul cu incasari-record, nominalizat la patru premii Oscar - “Armageddon” si cu thriller-ul singeros “American Psycho”.

Jackie Chan si Owen Wilson vor face echipa in comedia cu succes la public “Shaolin cowboy”... Actiunea va continua in forta la Antena 1 cu superproductia “Fortareata”.

Printre alte blockbuster-uri pe care mizeaza Antena se numara “Tigerland” (regizat de faimosul Joel Schumacher), “Johnny Mnemonic”, “Acuzatul”, “Salt final” si “Ultima sansa”.

PRO TV contraataca cu alti “duri” ai Hollywoodului. Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Kevin Spacey aduc si ei productii cu incasari uriase si premii pe masura.

Primul weekend din octombrie vine cu “Terminator 3: Suprematia robotilor”, “Rocky I”, mult anuntatul “American Beauty” (laureat a cinci Premii Oscar, trei Globuri de Aur si un Premiu Grammy) sau “Al cincilea element”.

Printre filmele cu mari incasari si succes de public difuzate de PRO TV luna viitoare se numara: “Fight Club”, “Semn de viata”, “Nelegiuitii Vestului Salbatic”, “Ciini si pisici”, “Omul nostru din Panama”, “Arta razboiului”.