Uzinele Aro expun, in aceste zile, in cadrul Salonului Auto din Paris, cel mai important evenimet automobilistic la nivel mondial, informeaza un comunicat de presa. Salonul, care are o traditie de 100 de ani, se desfasoara intre 25 septembrie si 10 octombrie in halele Paris Expo, Porte de Versailles.

"Singura participare romaneasca la cel mai important eveniment automobilistic din Europa al anului a fost si este, de 15 ani incoace, Aro, automobil fabricat la Uzinele cu acelasi nume din Campulung Muscel", se precizeaza in comunicat.

Astfel, in 2004, numele Aro poate fi gasit pe lista marcilor participante in Catalogul oficial, la pagina 45, unde se mentioneaza ca automobilele romanesti sunt expuse in Hala 3, alaturi de Hummer, Honda, Hyundai, Daewoo, Dangel, Kia, Lada, Ligier, MG Rover, Pagani, Ssangyong, Subaru, Venturi si in vecinatatea lui Suzuki, Mitsubishi si Isuzu.

In cele sapte hale Salonului de la Paris, sunt prezente 432 de marci din 27 de tari. Expozitia se intinde pe o suprafata record de 180.000 de metri patrati.