Michael Jackson are un fiu in virsta de 19 ani, lucru pe care l-a tinut secret pina zilele trecute. Baiatul, Omer Bhatti, este fructul unei relatii de scurta durata pe care starul a avut-o cu o norvegianca, in urma cu 20 de ani, potrivit marturisirilor lui Michael.

Un apropiat al megastarului spune ca Omer, muzician la rindul lui, pare sa-i semene izbitor cintaretului. Alte surse insa infirma acest lucru. Potrivit fotografiilor aparute in presa occidentala, Omer seamana intr-adevar cu Michael.

Pina acum se stia doar de trei dintre fiii lui Jackson. Relatia cu Debbie Row i-a adus lui Jacko doi copii: Prince Michael, in virsta de sapte ani, si Paris, in virsta de cinci ani, dupa ce Debbie a suferit o operatie de inseminare artificiala.

Al treilea copil al starului, Prince Michael II, a venit pe lume cu doi ani in urma, cea care l-a nascut fiind o mama-surogat, a carei identitate ramine inca unul dintre nenumaratele secrete ale lui Michael Jackson.

Este cunoscuta mania starului de a-si proteja copiii de ochii presei, mergind pina acolo incit acestia apar pe strada numai cu masti de protectie.

In ultimii ani, vedeta s-a aflat in atentia presei in special pentru acuzatiile de molestare sexuala a unor copii, la Neverland, in California.