Jack Nicholson o doreste pe frumoasa Kate Moss

Lumea starurilor este nebuna de legat, iar Jack Nicholson se integreaza perfect in ea! Desi are 68 de ani, acesta se gandeste cum sa bage femei tinere si frumoase in patul sau.

Acum, el o vizeaza pe Kate Moss, iar diferenta de 37 de ani dintre ei nu il pune deloc pe ganduri. Dimpotriva. El a facut deja primul pas, iesind la o cina in doi la un restaurant luxos din New York, in prezent sperand la mai mult. "Sunt doua tipuri de femei pe lumea asta.

Unele care ar face dragoste cu mine la cel mai mic semn si altele care m-ar palmui la cea mai mica intentie de a le baga in patul meu. De Kate n-as vrea sa fiu palmuit!", a marturisit actorul unui apropiat. Printre reprezentantele Evei care au fost seduse de vedeta se afla si Anjelica Huston, Lara Flynn Boyle.

Pe de alta parte, Jack nu este singura celebritate care o "vaneaza" pe Kate Moss, de cand aceasta s-a despartit, la inceputul acestui an, de publicistul Jefferson Hack. "Kate nu cauta o aventura, ci o relatie stabila, chiar o casatorie, insa nu cu oricine, ci cu un barbat care sa o inteleaga si care sa aiba bani si faima", a spus un prieten al top-modelului.

Ei bine, Jack indeplineste aceste conditii, dar va fi suficient?!