Vedeta hollywoodiana Angelina Jolie, care in cel mai nou rol al sau reuseste, cu un singur ochi, sa-i dea gata pe colegii de sex masculin, dar si pe robotii invadatori, a fost declarata "cea mai sexy femeie in viata" de revista Esquire, relateaza Reuters.

Datorita acestui fapt, Jolie, care interpreteaza in "Sky Captain and the World of Tomorrow" un viteaz pilot de lupta cu o banderola peste un ochi, a fost desemnata sa apara pe coperta editiei speciale anuale "Women We Love" (Femei pe care le iubim) a revistei Esquire, ce va fi lansata pe piata in luna noiembrie.

Angelina Jolie, in varsta de 29 de ani, a intrunit 7% din totalul voturilor cititorilor, majoritatea barbati, fiind urmata de colega sa de breasla Halle Berry, cu 6%, si de Britney Spears. In fruntea clasamentului mai figureaza vedeta de televiziune Jessica Simpson, cantareata R&B Beyonce, actritele Charlize Theron si Jennifer Aniston.

"Tatuajele, sangele, taieturile pe care mi le-am facut singura, pot sa spun cu certitudine ca toate acestea ma reprezinta. Iar daca cineva m-ar cunoaste exact asa cum sunt in intimitate ar putea sa spuna cu mana pe inima ca sunt chiar mai salbatica de atat.

Pe de alta parte, sunt blanda, sunt o femeie dulce, mult mai dulce decat ar putea crede cei care nu ma cunosc", a declarat celebra actrita intr-un interviu acordat revistei Esquire. Angelina Jolie marturiseste ca atat ea, cat si fiul ei Maddox - in varsta de trei ani, adoptat din Cambodgia - sunt fascinati de avioane, drept pentru care a inceput sa ia lectii de pilotaj.

"In acest moment, cel mai mult sunt preocupata de fiul meu... Tocmai de aceea in ultima vreme nu am avut un iubit stabil, ci numai amanti, pentru ca nu vreau ca el (copilul) sa apuce sa-i spuna "tata" unui barbat care nu intentioneaza sa ramana alaturi de noi", mai spune Jolie.