Fane Spoitoru, personaj de poveste al lumii interlope bucurestene, s-a insurat ieri, la Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, cu frumoasa Elena, fosta picolita la Sexy Club. Peste 700 de invitati erau asteptati la petrecerea de 180 euro tacamul, de la Hotel Mariott.

Duminica mirelui - Cununie de pomina la "Sfantul Elefterie“

Casatoria dintre Ion Titisor, zis "Fane Spoitoru“, si Elena Titisor a fost oficializata religios aseara, la Biserica Sf. Elefterie din cartierul Cotroceni. Slujba religioasa a durat mai bine de o ora si s-a desfasurat cu usile inchise, presei nefiindu-i permis accesul.

ION ALEXANDRU, EDUARD PASCU

Aseara, lumea interlopa bucuresteana a fost in fierbere. Nu pentru teritorii sau pentru cine stie ce afaceri, ci pentru nunta lui Fane Spoitoru cu aleasa inimii lui. In jurul orei 17:40, din doua limuzine Lincoln, inchiriate special pentru eveniment, au coborat mirii alaturi de nuntasi. Masinile luxoase au facut ca mica straduta sa devina neincapatoare.

Imediat, "gorilele“ lui Ion Titisor, vreo sapte la numar, si-au luat meseria in serios si au incercat sa puna pe fuga fotoreporterii si cameramanii veniti sa imortalizeze momentul. Scurt, Fane Spoitoru le-a "taiat-o“, spunandu-le: "Lasati-i in pace sa-si faca treaba!“.

Dupa cateva poze surprinse de fotoreporterii care au avut curajul sa se apropie de nuntasi, invitatii au intrat in locasul de cult.

IDILA. Elena si Fane s-au cunoscut inainte de scandalul care l-a facut celebru pe mire. Este vorba de scandalul de la Sexy Club din anii ’90, cand Ion Titisor i-a taiat cu sabia mana unui politist. Surse din anturajul lui Fane Spoitoru sustin ca patronul clubului de noapte, Costica Constantin, i-ar fi facut ochi dulci Elenei, pe vremea aceea angajata picolita la barul in cauza.

"In momentul in care Costica Constantin a aflat ca Fane si Elena sunt impreuna, a inceput sa-i faca zile negre lui Titisor. A trimis garda pe urmele lui si nu-l mai lasa in pace. Pana la urma, dragostea dintre cei doi a castigat“, sustin sursele citate.

LA RAHOVA. Relatia celor doi a fost una de durata, care a rezistat ani intregi, cu toate ca mirele de ieri a fost nevoit sa fuga in Canada. In 2002, cand a fost adus din nou in tara, Fane Spoitoru a fost incarcerat la Penitenciarul de maxima securitate Rahova, unde, de altfel, a avut loc si cununia civila dintre Fane si Elena.

Din informatiile furnizate de sursele citate se pare ca nasul mirilor este un oarecare "Austrian“, cunoscut lider al lumii interlope din Bacau, care se pare ca a suportat integral costurile nuntii. Acesta s-ar fi implicat in organizarea evenimentului pentru a se face cunoscut si in Capitala.

180 DE EURO TACAMUL. Cununia religioasa a avut loc, asadar, la Biserica Sf. Elefterie, in timp ce masa festiva s-a organizat la Hotelul Marriot. Tacamul a costat 180 de euro, iar organizatorii se asteptau la prezenta a 700 de nuntasi. Sursele citate mai sus au mai precizat ca, desi li s-a facut invitatia, majoritatea membrilor de vaza ai lumii interlope bucurestene au refuzat sa vina la biserica.

Obiectiv vorbind, o mare parte a acestora se afla dupa gratii, altminteri un motiv mai mult decat plauzibil. Mai ales cei cu care Fane, imediat dupa eliberarea sa, a intrat in conflict deschis, pentru ca acestia au "ocupat abuziv“ zonele sale de influenta. Ne referim evident la fratii Gemenii, fratii Camataru, clanul Duduianu, insa nu stim daca si gruparea Bratianu. MISTERIOS

Mirii au iesit din biserica, iar mireasa s-a napustit peste drum asupra unui tanar care privea stingher de langa un gard. Necunoscutul era imbracat in blugi si o geaca de cojoc, iar pe cap purta o sapca. Mireasa a venit, l-a luat in brate, l-a sarutat pe obraji, dupa care s-a intors la Fane. Cine era acest tanar? Nu stim.

Dar este mai mult ca sigur cineva apropiat Elenei, deoarece "gorilele“ se rugau in zadar de el sa-i urmeze. In final, limuzinele au plecat, iar tanarul a ramas privind lung in urma lor.

LAUTARI

La petrecerea de la Marriott au cantat pentru Fane Spoitoru si mireasa lui mai multi interpreti de muzica lautareasca, usoara sau latino. Printre acestia, spun sursele, se numara Pepe, Nico, Adrian Minune (alias Adi de Vito), Stefan de la Barbulesti si altii. Tot aici se va striga darul si, probabil, vor "curge“ caramizile de bani.