Primaria Capitalei a respins o solicitare neobisnuita a portarului de la Dinamo

Bogdan Stelea, portarul echipei de fotbal Dinamo, a trimis ieri un fax la Primaria Generala a Capitalei, in care solicita aprobarea sa urce aseara, in intervalul 22.30-23.30, pe Arcul de Triumf! In acest loc, “Arnold” intentiona s-o ceara de sotie pe logodnica lui, Lili Sandu, fosta componenta a trupei de muzica “Trinity”.

Solicitarea fostului international a fost respinsa de Dumitru Stanescu, secretar general la primarie. Stanescu, care lucreaza si la Directia Monumentelor din Bucuresti, nu si-a dat avizul pentru ca Bogdan sa-si uneasca destinele cu Lili intr-un loc public. Stelea a mai fost casatorit o data. Cu prima sotie, Dana, are un baiat, Bogdan, in virsta de 13 ani.

“O sa-mi stricati totul!”

“E treaba mea ce-am facut! E problema mea! Ce va intereseaza pe voi? N-am facut nici o cerere!”, au fost primele reactii ale lui Stelica. Fotbalistul a revenit: “O sa-mi strici totul! Poti sa respecti intimitatea unui om? Doresc respect in ceea ce priveste viata mea personala”. Portarul a facut o adevarata pasiune pentru Arcul de Triumf.

Acum citeva saptamini, el a filmat in acest loc un clip pentru PRO TV. Dupa un meci de campionat, suporterii dinamovisti l-au admonestat pe goalkeeper: “Du-te sa aperi Arcul de Triumf!”. (Daniel Contescu, Matei Udrea)

Gica Popescu: “I-auzi ce face Stelica!”

Stelea a trimis faxul de la firma de impresariat “Becali&Popescu”, care-i reprezinta interesele. “L-am vazut azi (n.r. - ieri) pe Stelica la firma. Ne-am salutat, dar n-am stat de vorba, fiindca eram prins cu o discutie de afaceri. E posibil sa fi trimis faxul atunci cind l-am vazut”, ne-a declarat ieri Gica Popescu.

Cind a auzit ce intentii are fostul sau coleg de la nationala, “Baciul” a ramas ca la dentist: “Zau? I-auzi ce face Stelica! Si cum vrea sa ajunga el pe Arcul de Triumf? Cum se urca pina acolo?”.

"Cererea lui Stelea nu se incadreaza in prevederile legii. Trebuia facuta de trei zile si sa aiba acordul primariei, politiei si jandarmeriei. Arcul de Triumf face parte din patrimoniul cultural al tarii. Doar Ministerul Culturii poate da avizul. Pe sub Arc trece armata, se trece de 1 Decembrie, nu putem da avizul pentru nesabuinta oricui... Haideti sa pastram simbolurile nationale.

Eu sint un fan al Stelei, dar nu se pune problema sa ma fi razbunat pe Stelea."

Dumitru Stanescu, secretar general al primariei

Daniel Contescu

Matei Udrea