Bucurestenii au luat cu asalt Pavilionul Central al complexului expozitional Romexpo unde, timp de cinci zile, a avut loc Targul international al cartii de invatatura "Gaudeamus". N-a lipsit de la eveniment nici SRL-ul MISA, cu Editura Shambala care-i publica lui Bivolaru cartile, precum si "acrobatiile" practicantelor de yoga (foto mare).

Printre rafale de vant, sambata, oamenii s-au inghesuit cu mic cu mare pentru a fi la curent cu aparitiile noi, dar si pentru achizitionarea la pret redus a produselor oferite de editurile participante la aceasta editie.

Ametiti de labirintul standuri- lor, dar si inviorati de jocuri si concursuri (mai ales pentru cei mici), cititorii au putut achizitiona orice fel de carti, indiferent de specialitate sau marime.

Unul din standurile de atractie a fost cel al Editurii Shambala (patronata de MISA), unde clientii aveau la dispozitie o gama variata de carti si reviste despre yoga, bineinteles toate cu conotatii sexuale, dar si o paleta larga de remedii naturiste.

Pe langa siropuri si unguente, cele mai cautate produse au fost uleiurile afrodiziace, cu efect de stimulare a placerii intime pentru femei si tonice sexuale cu scop stimulativ al erectiei pentru barbati.

Alaturi de mesajele transmise prin intermediul cartilor de urmaritul general Gregorian Bivolaru, care a si lansat cu aceasta ocazie alte patru volume, cei atrasi de yoga lui "guru" au fost din nou sfatuiti, in scris si imagini, sa incerce "jocul erotic datator de fericire savurand voluptatea divina".