Doamna Oapepe, adica Oana Zavoranu, iubita interpretului Pepe, a intrat pe mana Carcotasilor si greu ne vine a crede ca o sa scape neciufulita din razboiul pe care l-a declarat lui Huidu si lui Gainusa.

Mai exact, in editia de duminica a emisiunii „Corazon Latino“, moderata de viitoarea doamna Pascu (acesta fiind numele real al lui Pepe), Zavoranu s-a aratat extrem de deranjata de faptul ca in repetate randuri a fost luata in vizor de Huidu si Gainusa, in cadrul emisiunii Cronica Carcotasilor.

Incercarile, ce-i drept ridicole, ale Oanei de a canta in duet cu Marcel Pavel sau faptul ca vedetei cu sange fierbinte i s-a putut admira lenjeria intima in direct, gratie fustitelor pe care le poarta si care nu depasesc dimensiunea unor bentite pionieresti, au fost taxate riguros de Carcotei.

Dar apriga Oana, sau domnisoara Incuieteanu, asa cum a fost rebotezata pentru a se integra mai bine in Cronicuta, nu s-a putut abtine sa nu le-o serveasca oamenilor rai care nu-i recunosc meritele.

INVITATIE LA CAFEA

Astfel, gurita frumos rujata a actritei de telenovela a gasit o explicatie atacurilor venite din partea celor doi. Pare-se, Huidu si Gainusa au fost sedusi de sarmul Oanei si au invitat-o la o cafea, oferta refuzata de aceasta din urma, avand in vedere ca propunerea venise din partea unor barbati insurati.

Si, pentru ca a considerat probabil ca palma data Carcotasilor trebuia sa si usture, Oana a extins ostilitatile pe plan profesional, punand sub semnul intrebarii capacitatile creatoare ale realizatorilor de „Barfoloage“ (aceasta fiind parerea domnisoarei Zavoranu despre Cronica).

Pentru ca, uite cine vorbea! Unii care fac emisiuni inregistrate sa se ia tocmai de cei care se arunca in valtoarea plina de tensiune a directului.

REPLICA, IN CRONICUTA

L-am sunat pe Serban Huidu curiosi sa aflam daca stie despre cat de rau s-a suparat Oana pe Carcotasi. Si sa vedem cum sta treaba cu telefoanele si invitatiile la cafea. Am dat peste un Huidu amuzat, care aflase de sagetile Oanei si sigur de faptul ca moderatoarea nu va pierde editia de maine a Cronicii unde va primi o replica plina de umor la cele afirmate.

Insa pana atunci, iata ce ne-a spus noua Carcotasul despre cele intamplate:

VREM SA VEDEM DESFASURATORUL

„Stiu ce a spus. Dar decat emisiuni jalnice in direct mai bine inregistrate si bine facute. Si am vrea sa ne aduca si noua desfasuratorul cu telefoanele alea pe care zice ca i le-am dat. Tinem sa-i mai spunem ca noi nu facem Cronica de Barfoloage, cum a spus ea, ci doar comentam fapte reale, tampenii reale, mai exact. Si sa nu ne mai amintim cum venea ea pe la Prima TV sa se angajeze.

Mai avem si acum inregistrarile de atunci. In rest, sa se uite maine la Cronica. O sa avem grija sa-i mai pice din moaca“.