PRM a contestat rezultatul alegerilor si a cerut anularea lor. Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas, a declarat ieri ca partidul sau a depus doua contestatii - una la Curtea Constitutionala, vizand anularea alegerilor prezidentiale, si alta la BEC, solicitand anularea alegerilor parlamentare, pentru fraude de natura a vicia profund rezultatele acestor alegeri.

"Avem dovezi constituite din semnalarile din mass-media, care nu au fost cercetate pana in prezent, semnalarile observatorilor si ale membrilor nostri din birourile electorale, semnalarile colectionate de catre Pro Democratia, care a si refuzat sa mai monitorizeze al doilea tur de scrutin si, bineinteles, chiar comunicatele BEC din care rezulta ca numarul de voturi anulate, in loc sa creasca, a

scazut o data cu cresterea numararii voturilor. Nu este vorba de o eroare materiala, este vorba de imprejurarea ca s-au comunicat de la calculator anumite rezultate, ceea ce demonstreaza ca in acest calculator voturile nule au fost folosite in favoarea altor candidati la Presedintie", a declarat Bolcas.