Campania electorala. Subiectul generos la momentul potrivit, am putea spune, dar avem si oamenii care sa-l foloseasca la adevaratul lui potential. Ar fi putut fi lansat chiar putin mai devreme, pentru mai mult efect. Lansari de CD-uri nu se intampla doar in muzica, ci si...

in televiziune! Dupa "Vacanta Mare", care, in timp, a aruncat pe piata o adevarata colectie cu inregistrari ale emisiunii, si Florin Calinescu cu vechea sa "Chestiune a zilei", a venit acum randul unui alt grup umoristic sa arunce nada pentru iubitorii de gaguri.

Divertis propune, sub un titlu la fel de inspirat ca majoritatea glumelor sale, "Cine rade la urna. Umor de campanie", un album gandit, creat si realizat de cunoscutul grup. CD-ul contine 26 de gaguri structurate pe doua genuri jurnalistice, stiri, interviuri, dar si putina "publicitate" sau lirica electorala.

Dar nici umoristii cu pricina nu sunt mai putin inventivi cand vine vorba despre a-i critica sau lua in tarbaca pe politicienii nostri, carora le compun neintrecute cantecele si poezioare. "Cine rade la urna.

Umor de campanie" este o colectie a celor mai bune momente pe care grupul Divertis le-a inregistrat in ultimii cinci ani, fiind incluse si poante care au putut fi urmarite pe micul ecran, la emisiunea care le poarta numele.

Principiul dupa care se poate spune ca Toni Grecu, Ioan Gyuri Pascu, Catalin Mireuta, Doru Antonesei, Cristian Gretcu si intreaga "gasca" s-au ghidat pare a fi ca "o data la patru ani, campania electorala este prilej de haz pentru tot romanul, iar alesii nostri sunt foarte "inventivi" cand vine vorba de aducerea populatiei la urne".