Teatrul Odeon "planteaza" in program premiera la "Livada cu visini".

O premiera pe care distributia, in special, dar si restul echipei o recomanda ca fiind una de vazut. In plus, autorul, A.P. Cehov, este cu siguranta unul dintre preferatii publicului care indrageste spectacolele clasice. Pe 4 decembrie, la ora 18.

30, "Livada cu visini" isi va avea premiera, in regia lui Sorin Militaru, cu o scenografie semnata de Stefania Cenean si cu muzica aleasa de Horvath Karoly.

Actorii Anca Neculce, Sebastian Papaiani, Rodica Mandache, Mircea Constantinescu, Liviu Timus, Crina Muresan, Gabriel Pintilei, Paula Niculita, Antoaneta Zaharia, Pavel Bartos, Elvira Deatcu si Ioan Batinas dau viata superbelor personaje si, daca este sa ne luam dupa performantele lor de pana acum, putem afirma in siguranta ca, vorba cantecului, "totul va fi bine".

Ramanand in spatiul "Livezii", dar trecand putin in alta zona a tarii, respectiv la Galati, va spunem ca aceasta piesa a avut acolo un succes rasunator. Este drept ca realizata de alta echipa, in alta viziune, dar ea a fost premiata in cadrul celei de-a 16 editii a Festivalului National de Comedie.

Pretul biletelor de intrare la "Livada cu visini" este de 126.000 lei, intreg, si de 63 000 lei, redus. Insa, premiera teatrala va fi dublata de un eveniment care va avea loc cu jumatate de ora inaintea reprezentatiei. Lansarea, la editura Olimp, a volumului cu acelasi nume, "Livada cu visini", de A.P. Cehov, in traducerea lui Ioan Ionel.

Adica, semnata de acelasi domn care a asigurat si adaptarea pentru piesa de teatru.