Fotbalistul Gabriel Tamas, fiul sefului Politiei din Poiana Brasov, in prezent jucator la clubul Spartak Moscova, a iscat un scandal, ieri dimineata, intr-un restaurant brasovean. Conform martorilor, sportivul si zece prieteni ai acestuia, toti ametiti de alcool, au vrut sa intre in localul Bingo Postavarul, din centrul orasului, dupa ora inchiderii.

Seful de sala sustine ca le-a explicat ca nu ii poate primi, dar barbatii au intrat cu forta, au lovit trei bodyguarzi si au distrus tot ce le-a iesit in cale: geamuri, pahare, mese. Dupa ce fotbalistul si prietenii sai au plecat, seful de sala a depus o plingere penala la politie. “Exista o reclamatie in care este mentionat si numele fotbalistului.

Urmeaza sa audiem toate partile implicate pentru a putea face incadrarea faptei”, ne-a declarat comisar Liviu Naghi, ofiter de presa la IPJ Brasov. Potrivit acestuia, daca va fi gasit vinovat, fotbalistul se va alege cu dosar penal si risca pina la cinci ani de inchisoare pentru distrugere.

Gabriel Tamas, fost jucator la Tractorul Brasov, Dinamo Bucuresti si Galatasaray, nu a fost ieri de gasit pentru a-si preciza punctul de vedere referitor la acuzatiile aduse. Nu este insa prima data cind fotbalistul este implicat in scandaluri in Brasov.

Toamna trecuta, cind se intorcea de la o nunta cu citiva prieteni, Tamas a fost implicat intr-o incaierare de strada, in urma careia un barbat a avut nevoie de ingrijiri medicale.