Realitatatea TV si-a inceput, ieri, jurnalul de la ora 18.00 cu un anunt in care se spunea ca postul de televiziune a luat decizia de a include din actuala campanie electorala doar stiri tehnice.

In mod surprinzator, postul de stiri renunta la “razboiul declaratiilor” dintre Alianta DA si Uniunea PSD+PUR chiar in momentul in care acuzatiile despre fraudarea alegerilor incepeau sa fie sustinute de documente. Sergiu Toader, directorul Departamentului Stiril de la Realitatea TV a precizat ca decizia de aseara presupune ca “nu vom mai da conferinte de presa, declaratii, opinii.

Aceasta campanie a devenit suburbana, plina de invective si acuzatii. Realitatea TV este un post care nu are nici o legatura cu astfel de lucruri. Informatii de la BEC si atit. Dezbaterile vor continua in cadrul talk-show-rilor”.

Seful Realitatii a negat orice interventie din afara postului afirmind ca este vorba de o decizie strict interna in care s-a tinut cont numai de faptul ca nivelul dezbaterii politice a fost coborit inadmisibil de mult.

Nota RP Potrivit unor informatii neoficiale, nu nivelul sazut al duelului electoral a fost hotarator in adoptarea deciziei ci nemultumirea conducerii PSD care a acuzat postul TV ca este partizan si favorizeaza opozitia.