Ieri seara, la Hotel Intercontinental, s-au deschis portile celui mai important eveniment din domeniul designului vestimentar din Romania, "Bucharest Fashion Week". Aglomeratie de lume buna, vedete, designeri si modele autohtone, dar si din alte tari, precum Australia, Rusia, Islanda, Turcia, Italia, Bali sau Grecia, toalete elegante, asa cum ii sta bine unui astfel de eveniment.

La manifestarea produsa de ANAM si "Fashion TV" participa si Michel Adam, presedintele celebrului canal de televiziune dedicat modei, precum si reprezentanti ai revistelor "BookModa" si "Vogue", dar si unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de podium din lume, ceea ce inseamna o sansa in plus pentru participantii romani la festival de a se afirma pe plan international.

In ceea ce priveste vedetele autohtone, sa va spunem ca, aseara, Pepe si Oana Zavoranu au aparut pentru prima data, pe scena, in postura de ...miri. Cei doi tineri au reprezentat sarea si piperul colectiei realizate de designerul Flora Nastase, care a apelat la ei pentru ca hainele sa aiba efectul scontat.

Ar mai fi de specificat faptul ca Oana si Pepe au profitat de aceasta ocazie si au facut o repetitie generala inainte de nunta lor, programata la inceputul anului viitor. Sa fie intr-un ceas bun!

Botezatu a primit un fular de argint

Ieri, a fost si ziua lui Catalin Botezatu. Apreciatul creator de moda a implinit 38 de ani, ocazie nu mai buna pentru cadouri. Bunaoara, Bote a primit de la bunul sau prieten Joshua Castelano un fular de argint, lucrat manual, in valoare de cateva mii de euro. Fularul "minune" se mai poate gasi doar in cateva exemplare in toata lumea si este considerat de "modisti" un produs "first class".

Designerul a mai primit un vas "Versace", haine "Dolce & Gabanna", parfumuri de firma si accesorii supermeseriase. Cu toate acestea, Catalin a avut si un of. Ocupat pana peste cap cu prezentarile de la "Fashion Week", el nu a putut sa-si organizeze ziua de nastere cum se cuvine, ci a preferat sa faca o petrecere ad-hoc, aseara, la Club "Bamboo".

Din partea noastra, "La Multi Ani, Catalin"!

Luciu, mireasa si ea

La capitolul "mirese de lux", aseara, s-a inscris pe lista si superba Nicoleta Luciu. Vedeta "Playboy" l-a avut ca mire pe cantaretul Fizz, iar toaletele lor au fost numai si numai din blana, realizate de Casa de Moda "MG Colection".

A fost o prezentare super, care i-a lasat fara suflare pe cei aflati la fata locului, majoritatea spunand la plecare ca domnisoara Luciu este mult mai fermecatoare daca poarta o haina de blana. Nu acelasi lucru l-ar putea afirma iubitul Nicoletei, care ar fi nevoit sa scoata multi banisori din buzunar pentru astfel de tinute. Dar ce nu face omul pentru femeia lui...

Cornelia Ionescu, Ioana Popescu