Tanara interpreta Andreea Antonescu, adica AndreEA, a fost implicata joi seara intr-un accident de circulatie. Vedeta, care se intorcea de la un bal al bobocilor unde sustinuse un recital, se afla la volanul masinii personale, un BMW Cabrio, ce a fost lovit de un tramvai, in jurul orelor 21.30, in Oradea.

Desi in urma accidentului nimeni nu a fost ranit, Andreea a fost dusa la Politie, unde i s-a facut testul alcoolscopic. Cu toate ca, potrivit unor surse din Politie, ea nu consumase bauturi alcoolice, vina producerii accidentului i-a apartinut. Ea nu a cedat trecerea tramvaiului, motiv pentru care a primit o amenda contraventionala. "Eram intr-o intersectie si aveam semnul cedeaza trecerea.

Eu nu l-am vazut, nu m-am asigurat, nu am vazut nici tramvaiul, care a intrat in mine. Recunosc ca e vina mea. Am primit o amenda de 1.500.000 de lei sau 750.000 daca platesc in 48 de ore. Recunosc ca m-am speriat destul de tare. Tramvaiul a intrat in portiera mea, s-a spart geamul, cioburile au sarit pe mine si eu m-am aplecat foarte mult in dreapta, unde se afla verisoara mea.

Este prima data cand patesc asa ceva. De doi ani de cand conduc si dupa 150.000 km parcursi cu ambele masini ale mele, nu am zgariat niciodata masina", ne-a marturisit Andreea Antonescu.