La 12.20 au sosit JANDARMII... 2 DUBE FULL OPTION.

Dar noi plecasem care incotro.

Buimaceala ce se citea pe fata tipului solid imbracat in civil (care-i coordona) m-a lasat sa le observ neputinta. Neputinta de a intelege CE SE INTAMPLA intr-o tara care pare linistita si multumita cu conducatorii pe care ii are... Cele doua masini parcate in fata cortului lor electoral GEMEAU de domni jandarmi (poate) bine intentionati.

Ce nu intelegeam la EI erau privirile scormonitoare care (parca) scanau multimea de trecatori... Cum eu ma retrasesem EXACT langa ceas ( Cheesy ) la 12.24 am apucat sa-l vad pe CIVIL cum urca treptele din fata cortului LOR electoral si (desigur) cere lamuririle de care (parea ca) avea nevoie.

Distanta care ne separa nu dilua FRUSTRAREA care (aveam impresia) ii controla evolutia membrelor superioare (cu care ar fi putut face o multime de alte gesturi).

Pareau destul de ridicoli cum se agitau ei asa (imbracati in albastru) si nu prea stiau ce sa faca cu adrenalina care LE OTRAVEA (lent!) capacitatea de reactie, muschii striati si putinta de a intelege.

Au intarziat de data aceasta... (probabil) telefonul pe care-l primisera de la vreun binevoitor... sosise prea tarziu...

DE DATA ACEASTA!

Asa a fost!

Forum: Relatari despre flash-mob din Piata Universitatii