Catrinel Sandu, fosta iubita a lui Lucian Viziru, a evitat sa dea prea multe amanunte despre motivele despartirii, dovedindu-se mult mai discreta decat ex-ul in aceasta privinta. Insa, in numarul de luna aceasta al revistei Tabu, blondina de la National TV declara ca cea mai buna amica a tradat-o in dragoste.

Catrinel spune ca niciodata nu ar accepta sa fie iubita unui barbat care a fost inainte cuplat cu o amica de-a sa. In plus, recunoaste ca printr-o experienta asemanatoare a trecut si ea, confirmand astfel zvonurile care spuneau ca Lucian ar fi inselat-o pe Catrinel cu una dintre cele mai bune prietene ale sale.

Amica buna care se pare ca este nimeni alta decat Nicoleta de la Hi-Q, cu care Catrinel s-a imprietenit cu ani in urma pe cand realiza coregrafia la emisiunea Banc Show de la Prima TV, unde producator era Nicoleta. Intre timp, Nicoleta a devenit vedeta si i-a luat locul lui Catrinel in inima lui Lucian Viziru.

Dragostea dintre cei doi este mare, spun gurile rele, faptul ca porumbeii lucreaza la postul Acasa cimentand relatia.

EXPERIENTA DUREROASA

Iata ca, dupa cateva luni bune, Catrinel dezvaluie, in sfarsit, motivul real pentru care relatia de cinci ani pe care a avut-o cu Viziru s-a incheiat.

S-a facut lumina in aceasta privinta cu atat mai mult cu cat din declaratiile suferinde ale lui Lucian se intelegea ca, din contra, Catrinel si o presupusa relatie a ei cu colegul de breasla Marius Radmanastean (pe atunci coprezentatorul acesteia la emisiunea Scandic Bar) ar fi fost de vina.

„Am trait pe pielea mea astfel de momente si fiti siguri ca am trecut prin clipe extrem de dureroase! Eu cred ca este imoral sa-ti imparti iubitul sau iubita cu prietenii. Depinde de educatie, de gradul de bun-simt, de cat de mult accepti sa te bucuri de ramasitele din urma ei sau a lui. N-as fi in stare sa fiu iubita cuiva care a fost inainte cu o prietena de a mea.

Mi se pare incorect sa-ti cladesti o fericire pe nefericirea altuia. In cercul meu de prieteni sunt oameni normali, care se respecta pe ei si prietenia dintre ei.

Ceea ce mi s-a intamplat mie a fost o exceptie nefericita, care mi-a intarit convingerea ca in viata avem nevoie de prieteni si mai ales nu trebuie sa ne pierdem increderea in ei“, si-a varsat Catrinel oful in cadrul unui sondaj printre vedetele noastre cu subiectul „Toata lumea o face cu toata lumea“.