Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Bucuresti Mall si Plaza Romania prin intermediul “Fundatiei Anchor Grup” si a celor doua programe comunitare “Din inima Bucuresti Mall” si “Din Inima Plaza Romania” au demarat ieri, 6 decembrie o actiune de ajutorare a persoanelor varstnice.

In perioada 6-20 decembrie atat in cadrul supermarket-ului Gima din Bucuresti Mall, cat si a celui din Plaza Romania au fost amplasate cosuri special amenajate unde fiecare dintre noi poate darui cadouri “bunicilor”, constand in produse alimentare, imbracaminte, incaltaminte etc.

Primele cadouri pentru bunici de Sfantul Nicolae au fost daruite chiar de catre Directorul General al Anchor Grup SA, Domnul Ali Ergun Ergen care a umplut cosurile special amenajate din Bucuresti Mall dar si din Plaza Romania.

Cadourile vor fi distribuite cu sprijinul autoritatilor locale unui numar de 150 de persoane varstnice, aflate in dificultate si tinute in evidenta Directiei de Asistenta Sociala si Protectia copilului sector 3 si unui numar de 150 de persoane vastnice aflate in evidenta Serviciului Public de Asistenta Sociala a sectorului 6.