In seara aceasta, la TVR 1, incepand cu ora 22.00, are loc dezbaterea finala dintre cei doi protagonisti ai luptei pentru Presedintie: Adrian Nastase si Traian Basescu.

Nastase: Am decis sa candidez la Presedintie pentru a continua lucrurile bune pe care le-am realizat ca prim-ministru si pentru a scoate saracia din Romania.

Basescu: Misiunea mea este sa fac Romania sa functioneze. Vreau ca oamenii sa ajunga sa spuna ca Basescu pune tara la treaba din reduta Cotroceni!

Nastase: Integrarea in UE va aduce beneficii, prin salarii mai mari, pensii mai mari, subventii masive pentru agricultori, dar si acces deschis pe piata muncii din Europa.

Basescu: In plan extern vom milita pentru consolidarea parteneriatului strategic cu SUA si ne angajam, totodata, sa finalizam procesul de integrare in UE.

Nastase: PSD a luptat eficient pentru a combate coruptia din Romania, prin infiintarea PNA si introducerea procedurii declararii averilor de catre demnitari.

Basescu: Voi elimina acest «flagel» numit «coruptie», care a atins cote maxime, chiar daca va fi nevoie sa «execut politic ministrii suspecti de acte de coruptie».

Dezbaterea va fi moderata de presedintele Clubului Roman de Presa, Cristian Tudor Popescu, si de Marian Voicu, de la TVR.