Lili Sandu, logodnica lui Bogdan Stelea, intentioneaza sa o dea in judecata pe fosta sotie a fotbalistului, Dana Badea, pentru calomnie. in- tr-un interviu acordat ziarului Libertatea in urma cu cateva saptamani, Dana Badea spune despre Lili ca este vulgara si colerica.

Lili Sandu s-a considerat calomniata si insultata dupa ce Dana Badea, fosta sotie a lui Bogdan Stelea, a declarat ca noua logodnica a acestuia "... a venit din fundul tarii si a incercat sa-si castige existenta prin barurile din Elvetia sub diferite forme... este o falsa in tot ce face".

Tot in acel interviu Dana o acuza ca l-a apostrofat pe copilul lui Bogdan Stelea atunci cand acesta ar fi vrut sa-i cumpere un cadou mamei sale naturale. Toate acestea au determinat-o pe Lili sa apeleze la un avocat care sa o ajute sa-si formuleze plangerea impotriva fostei doamne Stelea. "Nu e prima oara cand ma calomniaza si ma insulta si nu vreau sa se mai intample asa ceva.

Eu am o relatie foarte frumoasa cu Bogdan, casnicia lor este de domeniul trecutului si nu mi se pare normal sa procedeze asa. Fiecare raspunde in fata legii pentru faptele sale", a declarat cantareata. Lili nu s-a gandit inca ce suma sa-i ceara Danei sub forma de daune morale.

Stelea s-a abtinut de la comentarii, dar si el a fost nemultumit ca in interviu fosta sotie ii aducea si lui acuzatii nefondate. "Macar sa spuna adevarul. Am ramas restant cu pensia alimentara pe o luna, nu pe doua asa cum spune ea." "E treaba ei ce face, altceva nu am ce comenta", ne-a spus Dana.

Ce a infuriat-o pe Lili Sandu

- "Lili Sandu este o persoana vulgara si colerica"

- "n-am nici o pretentie de la o persoana venita din fundul tarii, care a incercat sa-si castige existenta prin barurile din Elvetia sub diferite forme. E o falsa"

- "Miss Fifi" s-a iritat imediat si i-a spus fiului meu sa cumpere cadouri atunci cand va fi salariat. M-am enervat foarte tare atunci: cum isi permite ea sa-i spuna acest lucru fiului meu".

- "sa-si vada lungul nasului si sa invete sa fie gospodina, sa nu trebuiasca sa-i atrag eu atentia sa-si adune gunoiul de pe terasa" declaratii facute de Dana Badea in Libertatea de duminica, 21 noiembrie 2004