Compania TAROMa lansat o oferta speciala pentru cursele interne cu plecare din Arad, Targu-Mures, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Bacau si Suceava, la un pret de zece euro, fara taxa de aeroport, pentru o singura calatorie. "Oferta este valabila din data de 6 decembrie", a declarat Aurelia Fulger, directorul de marketing al TAROM, citata de Mediafax.

Potrivit declaratiilor acesteia, noile tarife vor fi mentinute pana la sfarsitul sezonului de iarna, in luna martie, iar biletele pot fi cumparate de la agentiile companiei si de la agentiile de turism partenere. Cursele au loc cu aeronave ATR, cu 48 de locuri.

Planurile pentru anul viitor ale TAROM includ cresterea numarului de curse operate pe anumite destinatii externe, precum Bruxelles, Viena, Roma, Paris, Atena si Istanbul. In afara de oferta speciala a Tarom, luna decembrie a adus si intrarea pe piata de profil din Romania a doua companii cu tarife economice, Blue Air si Myair.

Blue Air va lansa, la 13 decembrie, curse de la Bucuresti spre Milano, Lyon, Barcelona si Timisoara, pretul unui bilet dus-intors pornind de la 38 euro, fara taxe, pentru cateva locuri speciale de pe fiecare zbor. Operatorul italian Myair va oferi zboruri de la Bucuresti la Milano si Venetia, primul urmand sa aiba loc la 17 decembrie.