Gabriel Tamas, internationalul de tineret al Romaniei, nu a scapat de probleme, dupa scandalul in care a fost implicat la mijlocul saptamanii trecute. Tamas, alaturi de ceilalti prieteni ai sai, a fost "parat", de trei angajati ai cazinoului Bingo Postavarul, la Sectia 1 de Politie a municipiului Brasov.

Cativa angajati ai localului unde s-a petrecut incidentul au depus plangere penala impotriva lui Tamas si a prietenilor sai, acuzand loviturile pe care le-ar fi primit. "in cursul zilei de astazi, trei dintre angajatii cazinoului Bingo Postavarul au depus reclamatie, pentru loviri si alte violente, impotriva grupului de persoane din care au facut parte si fratii Tamas.

Vom declina competenta, comform legii, pentru ca dosarul sa poata fi solutionat in instanta", a spus comisarul Liviu Naghi, responsabilul cu relatiile mass-media din Politia Brasov. Cei trei - Daniel Dica, Dumitru Molo si Teodor Capatana, toti in varsta de 22 de ani - au prezentat si dovezi ce le sustin acuzele.

Astfel, Dica si Molos au adus si certificate medico-legale, din care rezulta ca au avut nevoie de aproximativ 6-8 zile de ingrijiri medicale, in vreme ce Capatana nu a putut prezenta vreun act. Jucatorul lui Spartak Moscova va fi cercetat, cu toate ca a sustinut ca nu a vrut decat sa aplaneze conflictul. Mai mult decat atat, toti ceilalti prieteni ai sai au confirmat versiunea fotbalistului.

Gabriel Tamas a fost acuzat, saptamana trecuta, ca a luat la bataie, impreuna cu aproximativ 10-15 prieteni, mai multi angajati ai unui cazino din Brasov si ca a participat la distrugerea unor bunuri aflate in barul stabilimentului.

Motivul pentru care plangerea a fost facuta pare a fi unul simplu: discutiile privind o anumita intelegere financiara intre cele doua "grupari" nu au "reusit", astfel ca cei care au depus acum plangerea vor sa obtina, totusi, anumite "facilitati".