Reconfirmat in functie de patronul George Copos, antrenorul Razvan Lucescu incearca sa-si intareasca lotul in vederea returului. Conducerea clubului a anuntat ca nu va mai tolera pe nimeni daca Rapidul va rata participarea in cupele europene pentru al doilea an consecutiv.

LIBER. Dupa ce l-au obtinut de la FC Brasov pe Mugurel Buga si se afla in tratative pentru Romeo Surdu, rapidistii incearca sa obtina semnatura lui Constantin Schumacher. Transferat in urma cu doua sezoane in China, acesta mai are contract pana in decembrie 2005 cu Kong King Qike. Chinezii l-au anuntat pe jucator ca se poate transfera la orice alta echipa fara nici un fel de pretentie materiala.

INTELEGERE. Razvan Lucescu l-a contactat deja pe jucator, cerandu-i sa imbrace din nou tricoul formatiei de sub Podul Grant. Constantin Schumacher a acceptat, el urmand sa primeasca un salariu anual de 100.000 de dolari. La Rapid, "Schumi" ar urma sa ii ia locul lui Marian Aliuta, jucator care a intrat in dizgratia conducerii tehnice si administrative.

PROMISIUNEA LUI COPOS

Joi seara, Hotelul Crowne Plaza, apartinand lui George Copos, a gazduit petrecerea de sfarsit de an a Rapidului. Patronul Rapidului i-a promis lui Razvan Lucescu ca in aceasta iarna gruparea de sub Podul Grant va transfera 5 jucatori prin care echipa sa creasca in valoare si sa reuseasca la finalul campionatului sa obtina dreptul de a participa in cupele europene.

Atmosfera la petrecere a fost intretinuta de manelistul Adi de la Valcea. Jucatorii si-au asumat vina pentru rezultatele slabe, recunoscand ca 2004 a fost unul dintre cei mai slabi ani din istoria recenta a Rapidului.

ALIUTA ESTE FORTAT SA PLECE IN RUSIA

Venit de la Steaua in aceasta toamna, Aliuta a refuzat un transfer la PAOK Salonic, unde ar fi urmat sa primeasca un salariu 400.000 de euro anual. Faptul ca le-a scos din buzunar 500.000 de dolari, bani pe care i-ar fi incasat in schimbul jucatorului, i-a enervat la culme pe giulesteni.

Antrenorul Razvan Lucescu este decis sa renunte la Aliuta, mai ales ca acesta nu este un model pentru ceilalti jucatori. In clipa de fata, mijlocasul Rapidului are o oferta din Rusia, dar contractul urmeaza sa se concretizeze dupa Sarbatori. In caz contrar, Aliuta va fi trimis sa evolueze la echipa a doua.